- Tepki
- 2
Ayni social club hatasını GTA 5 de almıştım internetimden kaynaklı diye kalmış aklımda çok uzun zaman oldu modemi ya da bağlantıyı resetleyip deneyin bı istersenizOyunu ilk defa kurmak istedim ve bu hatayı aldım, oyunumu orjinal olarak steam üzerinden satın aldım, bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Modem resetlemek yeterli mi sadece.Social cluba bağlandığında sorun ortadan kalkacaktır
Deneyin hocam, bariz şekilde sociala bağlanmadıgı için yapıyor çok uzun zaman olduğundan çözümü unuttumModem resetlemek yeterli mi sadece.
Görünce hatırladım artık eminim internet hizmetim değişmişti güvenli internet engelledi, müşteri hizmetleri TC kimlik numarasının 5 hanesini isteyip değiştiriyorGüvenli internet açık mı,
HayırGüvenli internet açık mı?
İnternete kablosuz bağlanıyorsanız eğer bir de kablolu bağlanmayı deneyin.
İnternetim kabloluİnternete kablosuz bağlanıyorsanız eğer bir de kablolu bağlanmayı deneyin.
Ethernet ile bağlanıyorsunuz yani?İnternetim kablolu
EvetEthernet ile bağlanıyorsunuz yani?
Yani bu sorun bazen güvenli internetten kaynaklanabiliyordu ama kapalı olduğuna göre aklıma başka birşey de gelmiyor.
Maile gelen e-posta ile diyorsanız evetBir de Social Club hesabınızı doğruladınız mı?