Red Dead Redemption2 Oyunundan Atma Sorunu

RamizDayı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar bu sorun beni günlerdir uğraştırıyor ne yaptıysam olmadı. Oyundayken bir süre sonra beni oyundan atıyor kasma yok bilgisayar kapanmasıda olmuyor sadece kalabalık yerlere gelince işlemci ve ekran kartı memuru isinip beni atıyor oyundan. 2 K Ultra ayarlarda oynadım( bazen düşük modalarda oynadığımda oldu).
Sistemim 14900 K işlemci Msi 3080 gaminx x trio 10 gb ana kart Asus z790-h

Düzelmesiniçin yaptıklarım: kasanın içinde hava sirkülasyonu olmuyordu fanların yerlerini değiştim içeri alan ve dışarı veren hava fanlarım oldu. Hdmi ve display kablolarını yeniledim. Oyun ayarlarında düşük orta ve yükse modların hepsini denedim Windows sistemini iki defa formatladım oyunu sildim tekrar yükledim ama olmadı çok sinir verici bir durum.
Oyun oynarken işlemci 60 ve ekran kart 70 derecelerde seyrederken grafiklerin yoğun olduğu yerlerde insan toplumlarının oldu yerde işlemci 80 ekran kart 70 ekran kartı memory 88 dereceye çıktığı an oyundan atıyor lütfen buna bir çözüm çok teşekkürler

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
belirttiğiniz dereceler çok yüksek ve 3070 kart kullanırken bile bu dereceleri görmüş değilim. şimdi öncelikle işlemciyi ne ile sogutuyorsunuz 14900 k gibi bir işlemciniz var 3 fanlı sağlam bir sogutmanız vardır diye umuyorum. ha yoksa zaten böyle bir şey olması normal

KS

RamizDayı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
belirttiğiniz dereceler çok yüksek ve 3070 kart kullanırken bile bu dereceleri görmüş değilim. şimdi öncelikle işlemciyi ne ile sogutuyorsunuz 14900 k gibi bir işlemciniz var 3 fanlı sağlam bir sogutmanız vardır diye umuyorum. ha yoksa zaten böyle bir şey olması normal
msi mag coreliquid 340r v2 kullanıyorum soğutucu olarak ve yukardan yazdığım parçaları alalı bir ay bile olmadı sadece 3080 ekran kartım çok eski.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
msi mag coreliquid 340r v2 kullanıyorum soğutucu olarak ve yukardan yazdığım parçaları alalı bir ay bile olmadı sadece 3080 ekran kartım çok eski.
orijinal v2 kullanıyorsanız sorun olmaması lazım bu denli, ayrıca 3080 ne kadar eski olursa olsun gayet iyi bir kart. ikisininde ısısı yüksek fps değerlerini 60a sabitleyip oynamayı dener misiniz

KS

RamizDayı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
orijinal v2 kullanıyorsanız sorun olmaması lazım bu denli, ayrıca 3080 ne kadar eski olursa olsun gayet iyi bir kart. ikisininde ısısı yüksek fps değerlerini 60a sabitleyip oynamayı dener misiniz
Fps olarak çok düşük ve yüksek ayarlarda oynuyorum fakat olmuyor ekran kartı işlemciye göre dar boğaz yapıyor olabilir mi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri