Red Switch Klavye 1400 TL Bütçeli

jerom23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Merhaba Herkese,Red Switch Klavye önerisi olan var mı? Bütçe 1400 tl​

Bu sizce nasıl,

Rampage Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi​

Mufasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rampage

SNUG K14 Gri Almayı düşünüyorum kullanmadım ama güzele benziyor şu an Membran Switch kullanıyorum Yorumlarda insanlar beğenmiş​

KS

jerom23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki Bilek destekli bir model önerebilir misiniz?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bence bilek desteği zorunluluğu aramayın en kötü gidip ayrı olarak alırsınız. Rampage gamepower tarzı markaların kötü klavyelerini almak yerine düzgün bir model almanızı öneririm.
Şu model kötü durmuyor. Bende çok fazla bilmiyorum fakat en azından bahsettiğim markaların kötü klavyelerine benzemiyor @MuratTheFounderOfGariban daha iyi yardımcı olabilir.

Mufasa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence bilek desteği zorunluluğu aramayın en kötü gidip ayrı olarak alırsınız. Rampage gamepower tarzı markaların kötü klavyelerini almak yerine düzgün bir model almanızı öneririm.
Şu model kötü durmuyor. Bende çok fazla bilmiyorum fakat en azından bahsettiğim markaların kötü klavyelerine benzemiyor @MuratTheFounderOfGariban daha iyi yardımcı olabilir.
Bu Gamerlar için çok iyi olmaz ve Rampage Çok kötü bir firme değil Fiayt Performans ürünleri ürettiği için Rampageye kötü diyemezsin Herkez Steelseries gibi firmaların Klavyelerine 3000 Tl Verecek değil

MuratTheFounderOfGariban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bu Gamerlar için çok iyi olmaz ve Rampage Çok kötü bir firme değil Fiayt Performans ürünleri ürettiği için Rampageye kötü diyemezsin Herkez Steelseries gibi firmaların Klavyelerine 3000 Tl Verecek değil
Sacmalama gamerlar için en iyi tercihlerden biri ajazz. Rampage gibi hurdalar ile karıştırılmamalı. Rampage klavyelerindeki switch kasa kaliteleri keycap kaliteleri pcb kaliteleri berbat ötesi övmeyi kesin şu markayı.

Merhaba Herkese,Red Switch Klavye önerisi olan var mı? Bütçe 1400 tl​

Bu sizce nasıl,

Rampage Ally K11 Beyaz 12 Işık Modlu Red Switch Mekanik Antighosting Bilek Destekli Gaming Oyuncu Klavyesi​

https://www.amazon.com.tr/DeLUX-KS1...5&refinements=p_4:DeLUX&s=electronics&sr=1-15 Prime ile 900 TL'ye bunu alıp

+

https://www.trendyol.com/vooka/trol...u-p-730812132?boutiqueId=61&merchantId=355319 170 TLye bu bilek desteğini alın.

Vxxir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bulabilirsen Deepcool kb500

Rampage önceden iyiydi fiyatına göre malzeme kalitesine okey diyordun. Bence o paralara rampage alma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri