- Tepki
- 12
Max. 2.400TL bütçem var. Anti ghosting, özelleştirilebilir RGB destek ve %75, TKL, %65 o boyutlar iyidir. %100 büyük %60 küçük gelir bana. Şimdiden teşekkür ederim.
Max. 2.400TL bütçem var. Anti ghosting, özelleştirilebilir RGB destek ve %75, TKL, %65 o boyutlar iyidir. %100 büyük %60 küçük gelir bana. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam o kadara çıkmaz max 2.4K falan varmı başka önerebeileceğiniz red swıtch klavye?Bütçe artarsa çok daha iyi olur manyetik klavye ve kalitesi çok iyi.![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Hocam %60 var tam o fiyata bütçe o civarlara çıkmışken mekanik klavye eski kalıyor hocam.Hocam o kadara çıkmaz max 2.4K falan varmı başka önerebeileceğiniz red swıtch klavye?
%60 da çok küçük gelir hocam bana. Peki bu fiyata hakeden temizlemesi kolay Özelleştirilebilir RGB destekli manyetik varmı?Hocam %60 var tam o fiyata bütçe o civarlara çıkmışken mekanik klavye eski kalıyor hocam.
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
Hocam piyasaya çok hakim değilim Attack Shark modelleri vardı manyetik %75 klavyeler 2700TL civarına onlara bakabilirsiniz.%60 da çok küçük gelir hocam bana. Peki bu fiyata hakeden temizlemesi kolay Özelleştirilebilir RGB destekli manyetik varmı?
AJAZZ AK680 buldum hocam 2.000 TL. Alınır mı?Hocam piyasaya çok hakim değilim Attack Shark modelleri vardı manyetik %75 klavyeler 2700TL civarına onlara bakabilirsiniz.
Hocam switch rengi nedir?AJAZZ AK680 buldum hocam 2.000 TL. Alınır mı?
Manyetik swıtch hocam.Hocam switch rengi nedir?
Brown switch olan daha kaliteli diye biliyorum onlarda.
Hocam Manyetik Switch olanının olduğunu bilniyordum link çalışmıyor.