Çözüldü Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar,

klavyemde bazı tuşların basmamasından kaynaklı sorunlar yaşamaya başladım bu yüzden de yeni bir klavye almaya karar verdim mevcut klavyem blue switch ve çok ses yapıyor evdekilerde bundan oldukça şikayetçi aslında bu yüzden de red switch bakıyorum aklımda asus rog flare 2 animated vardı fakat hiçbir yerde stokta bulamadım belirli bütçem yok ama aradığım klavye kalitesinde ve fiyatlarında olabilir kablosuz istemiyorum son zamanlarda kablosuz ürünlerden dolayı parazit sıkıntısı yaşadığımı düşünüyorum ses açma-kısma için bahsettiğim klavyedeki gibi tuşlar vesaire olursa da sevinirim yardımlarınızı bekliyorum keyifli forumlar

Moderatörün son düzenlenenleri:

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı bayramlar klavyemde bazı tuşların basmamasından kaynaklı sorunlar yaşamaya başladım bu yüzden de yeni bir klavye almaya karar verdim mevcut klavyem blue switch ve çok ses yapıyor evdekilerde bundan oldukça şikayetçi aslında bu yüzden de red switch bakıyorum aklımda asus rog flare 2 animated vardı fakat hiçbir yerde stokta bulamadım belirli bütçem yok ama aradığım klavye kalitesinde ve fiyatlarında olabilir kablosuz istemiyorum son zamanlarda kablosuz ürünlerden dolayı parazit sıkıntısı yaşadığımı düşünüyorum ses açma-kısma için bahsettiğim klavyedeki gibi tuşlar vesaire olursa da sevinirim yardımlarınızı bekliyorum keyifli forumlar
furylevek y1 öneririm kendim kullanıyorum birde modüler bir klavye olduğu için ister beyaz ister siyah istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz

https://www.n11.com/urun/furylevel-...ekanik-oyuncu-klavye-2141239?magaza=furylevel

KS

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
KS

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
hocam kablosuz ürün kullanımında wifi ile ürünlerde çakışma sorunu yaşıyorum ben mouse olarak geçen aylarda rog chakram wireless aldım ürünü 2.4 ghz dongle ile bağlayınca sürekli wifi kopması sorunu yaşıyorum wifi kanalı değişince de internet hızım çok düşüyor bu yüzden bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyorum claymore 2 gönlümde taht kurdu ama kablosuz olduğu için aynı sorunu yaşayacağımı düşünüyorum sürekli kablo ile bağlı şekilde kullansam sıkıntı olur mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
hocam kablosuz ürün kullanımında wifi ile ürünlerde çakışma sorunu yaşıyorum ben mouse olarak geçen aylarda rog chakram wireless aldım ürünü 2.4 ghz dongle ile bağlayınca sürekli wifi kopması sorunu yaşıyorum wifi kanalı değişince de internet hızım çok düşüyor bu yüzden bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyorum claymore 2 gönlümde taht kurdu ama kablosuz olduğu için aynı sorunu yaşayacağımı düşünüyorum sürekli kablo ile bağlı şekilde kullansam sıkıntı olur mu?
Hem kablolu hem kablosuz o ürün sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri