Hiç mi tepki yok yoksa boot ekranında mı telefon.Merhaba arkadaşlar tel bugün geldi yeni sürüme güncelliyim dedim yeniden başlattı sonra açılmadı ne yapmama lazım açma tuuşyla sesaçma tuşunada yeniden bastım olmadı ne yapmam lazım
hayır boot ekranınada atmıyorHiç mi tepki yok yoksa boot ekranında mı telefon.
upHiç mi tepki yok yoksa boot ekranında mı telefon.
hocam bugün geldi garanti kabul eder mi şarjı 100 dü ama yine deniyim bi ve tahmini ne kadar tutarYazılım yükleme sırasında bir şeyler olup belki bataryası vs bittiği için kitlenmiş olabilir.
Şarja takın bekleyin 1 saat ardından güç tuşu ve boot mode gelmiyorsa yapabiliyorsanız kendiniz yapamıyorsanız bir telefoncu vasıtasıyla yazılım attırmanız gerekebilir.
Ne geldi ?hocam bugün geldi garanti kabul eder mi şarjı 100 dü ama yine deniyim bi ve tahmini ne kadar tutar
telefon bugün geldi hani direk iade edebilirmiyim diye dedimNe geldi ?
İade kuralları hakkında bilgim yok fakat açıldıysa telefon kötü anlamına gelmez böyle bir hata olması,her telefonda olabilir.telefon bugün geldi hani direk iade edebilirmiyim diye dedim
tamamdır hocam teşekkürlerİade kuralları hakkında bilgim yok fakat açıldıysa telefon kötü anlamına gelmez böyle bir hata olması,her telefonda olabilir.