Redmi Note 8 PRO Video donma sorunu

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Selam arkadaşlar. Redmi note 8 Pro cihaz kulanıyorum. İnstagram ve Twitter'da video izlerken takılmalar yaşıyorum. Ses devam etmesine rağmen görüntü donuyor. Telefonda harici bir kasma vs sıkıntısı yok cillop gibi cihaz. Var mıdır aynı sorunu yaşayan? Çözümünü bilen var mıdır?

NOT: Silip yüklemeyi ve verileri temizlemeyi yaptım sorun çözülmüyor.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Merhabalar, telefonunuz yüksek ihtimal yazılımsal kısıtlamalardan etkileniyor. Bu videoda gösterilen ayarları teker teker yapın. Sorununuz yüksek ihtimal çözülecektir, bir arkadaşın telefonu da aynı sıkıntıyı çekmişti.

KS

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Merhabalar, telefonunuz yüksek ihtimal yazılımsal kısıtlamalardan etkileniyor. Bu videoda gösterilen ayarları teker teker yapın. Sorununuz yüksek ihtimal çözülecektir, bir arkadaşın telefonu da aynı sıkıntıyı çekmişti.

Maalesef hala sorunum devam etmekte.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Başka ne yapılabilir bilmiyorum ki, telefonu yeni mi aldınız ve bu problem kaç gündür devam ediyor?

KS

MURDOCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Başka ne yapılabilir bilmiyorum ki, telefonu yeni mi aldınız ve bu problem kaç gündür devam ediyor?
yakında 2 sene olacak. 3-5 aydır yaşıyorum bu sıkıntıyı. Sistem güncellemesi gelir düzelir dedim ama güncelleme gönderecekleri de yok sanırım. Telefonda sıkıntı var desem youtube sıkıntısız çalışıyor.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
yakında 2 sene olacak. 3-5 aydır yaşıyorum bu sıkıntıyı. Sistem güncellemesi gelir düzelir dedim ama güncelleme gönderecekleri de yok sanırım. Telefonda sıkıntı var desem youtube sıkıntısız çalışıyor.
Geliştirici seçeneklerinden HW bindirmelerini devre dışı bırak seçeneğini kapatın, tekrar deneyin.

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam sıfırdan MIUI sürümü yüklemeyi denediniz mi ? En son 12.5 gelmişti sanırım onu sıfırdan bir kurun yazılımsal olabiliyor donmalar vs..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri