Rei̇s Kasaya Ne Yapiyon Speed

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
bu cocuk gercekten deli

video kaybettim

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Yayında yapabileceği kadar şaklabanlığı yapıp 15-16 yaş ergenlerini mutlu ediyor, belki kafası öyledir bilemem ama yani izlemeyi tercih etmem. Gereksiz tiktok ünlüsü gibi geliyor gözüme umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Normalde kameraya sadece bağırıp çağıran biri psikiyatriye yönlendirilir fakat bu sanal mecrada olunca Twitch ve Tiktok'a yönlendiriliyor. Bu insanları ünlü yapmak için cebinden para harcayan insanlara anlam veremiyorum. (Donate-Prime v.s)

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Normalde kameraya sadece bağırıp çağıran biri psikiyatriye yönlendirilir fakat bu sanal mecrada olunca Twitch ve Tiktok'a yönlendiriliyor. Bu insanları ünlü yapmak için cebinden para harcayan insanlara anlam veremiyorum. (Donate-Prime v.s)
Kendisi gibi kitlesi olunca sevdikleri için veriyorlar. Yabancılar için 5-10$ sakız parası ama biz de baya abartıyorlar, kitlesini nasıl çekebileceğini iyi biliyor dini olsun veya öteki milletlerin sevdiği şeyleri yaparak bir nevi kendisini sevdirmeye çalışıyor. Malum biz de öyle bir şey yapıldığında direk adamı deli gibi seviyorlar saçma buluyorum baya.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri