Renk Bozulmaları

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
1763290205082.png

Twitterda, youtubeda, instagramda böyle renk bozulmaları oluyor. Bazı uygulamalar siyah ekran kalıyor sonra düzeliyor ekranı küçültünce falan masaüstü arkaplan resmi kararıyor. Sorunun net bir ismi olmadığı için çözümünü de bulamadım. Ekran kartına furmark testi vb.. şeyler yaptığımda herhangi bir problem çıkmadı, oyun performansında da herhangi bir eksiklik yok. Sadece bu tarz bozulmalar oluyor. Ekran kartı takılı değilken bu yaşanmıyor ama ekran kartının bozuk olduğunu da düşünmüyorum servise gittiğinde de baktılar herhangi bir problem yok dediler çünkü.

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Ekli dosyayı görüntüle 44736

Twitterda, youtubeda, instagramda böyle renk bozulmaları oluyor. Bazı uygulamalar siyah ekran kalıyor sonra düzeliyor ekranı küçültünce falan masaüstü arkaplan resmi kararıyor. Sorunun net bir ismi olmadığı için çözümünü de bulamadım. Ekran kartına furmark testi vb.. şeyler yaptığımda herhangi bir problem çıkmadı, oyun performansında da herhangi bir eksiklik yok. Sadece bu tarz bozulmalar oluyor. Ekran kartı takılı değilken bu yaşanmıyor ama ekran kartının bozuk olduğunu da düşünmüyorum servise gittiğinde de baktılar herhangi bir problem yok dediler çünkü.
kablonuz dp ise hdmı ile değiştirin

yada kablo ile ilgili bir sorun olmaz SS de görülmezdi

hocam hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz

KS

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hdmi kullanıyorum zaten. Monitörün içinden çıkan kablo belki sıkıntılıdır diye başka kablolar da denedim değişmedi sonuç

KS

Zationy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Chrome fakat twitterı uygulama üzerinden açıyorum. Aynı problemler operada falan da oluyor. Spotifyda falan da ekran kararması oluyor ardından düzeliyor

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri