Soru Renk Uyumu (Pc)+ Sistem Seçim

Hangisini Seçerdiniz?

• 🐺🇹🇷

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Beyaz Kasaya :
Siyah Fan
Beyaz Psu
Siyah Ekran Kartı
Siyah Sıvı Soğutucu Yakışır Mı?

En büyük korkum beyaz Kasaya siyah fan ve bu veya buna yakın renklerde kasa kullanan arkadaşlar varsa fotoğraf atabilir mi

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam şöyle gri parça yok gibi siyah fan sıkıntı çıkarmaz değil mi

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
gözümün önüne getirdim bi an siyah fanlar siyah sıvı soğutucu geri kalan herşey bembeyaz fena bi görüntü olur aslında ama kablodur cart dır curt dur görüntü kirliliği yapıcak kablolar olmaması lazım. Bide temizlik toz vs konusunda uğraştırır. Ama genede güzel görünür.
Bide monitörün üst kısmına bütçe varsa cam tablolar oluyor led ışıklı örn;
1704206028252.png

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Beyaz kasaya ful siyah sistem, rgb ler de tamamen beyaz yanacak şekilde yaptım. Bence şık duruyor.

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hmm peki şuan ki konu ile alakasız ama
Galax Rtx4070ti Oc + Asus Prime B650M-K mı yoksa Asus Tuf Gaming Rtx4070ti Oc + Asus A620M-K İkilisi Mi İyi İkisindede Amd Ryzen 7500f + 16x1 5200mhz cl40 ram var (rami bilerek böyle istedim sonradan 32 ye updateliyip dual channel kullanacağım)

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Asus Tuf Gaming Rtx4070ti Oc + Asus A650M-K ben bu kombineyi seçerdim

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Peki Bir Anket Açıp Sonuç Bekleyeyim Ona Göre Belirleyeceğim Sistemi Teşekkürler

Şuan Burdakiler Ve Sonradan Görenlef Oy Verebilir Mi Acaba

ICARUS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
gözümün önüne getirdim bi an siyah fanlar siyah sıvı soğutucu geri kalan herşey bembeyaz fena bi görüntü olur aslında ama kablodur cart dır curt dur görüntü kirliliği yapıcak kablolar olmaması lazım. Bide temizlik toz vs konusunda uğraştırır. Ama genede güzel görünür.
Bide monitörün üst kısmına bütçe varsa cam tablolar oluyor led ışıklı örn;
Ekli dosyayı görüntüle 30318
linki var mı reis ?

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Hmm peki şuan ki konu ile alakasız ama
Galax Rtx4070ti Oc + Asus Prime B650M-K mı yoksa Asus Tuf Gaming Rtx4070ti Oc + Asus A620M-K İkilisi Mi İyi İkisindede Amd Ryzen 7500f + 16x1 5200mhz cl40 ram var (rami bilerek böyle istedim sonradan 32 ye updateliyip dual channel kullanacağım)
Ram gecikme değerlerini bu kadar yüksek seçmesen daha iyi olur. En azından cl32 bakabilirsin. Frekansı da biraz daha yüksek seçebilirsin ancak gecikme değerleri öncelikli olmalı.

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Ram gecikme değerlerini bu kadar yüksek seçmesen daha iyi olur. En azından cl32 bakabilirsin. Frekansı da biraz daha yüksek seçebilirsin ancak gecikme değerleri öncelikli olmalı.
Bütçe şuan çok sıkıntılı durumda hocam biz ekran kartı anakart ön planda tutalım en kötü yaza doğru rami 2. Elden satar yenisini çekeriz

Teşekkürler

Forumda Gören Birkaç Kişi Daha Anketi Oynayabilir Mi

cukkaSG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
GPU da beyaz olsaymış fena olurmuş. Ama böylede çok iyi
Ben içi tamamen siyah olsun istedim. Hatta mümkün olsa ekran kartı üzerindeki yazıları da siyah bir şeyle kapatırım ama altı ışıklı olduğu için olmuyor. Ama zevk meselesi tabi ki, kimisi de rengarenk seviyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri