595.59 güncellemesi bende gözükmüyor uygulamada reddit sayfalarında sorun cıkardığını gördüm doğru mudur bilemedim dlss açıkken denetim path rtx acınca otomatik ayarlıyor ben elleyemiyorum zaten5080'de FG4X'i görememenin sebebi muhtemelen DLSS 4 modunun veya 'Nvidia Reflex'in kapalı olmasıdır. Ayrıca NVIDIA'nın Resident Evil Requiem için çıkardığı 595.59 WHQL (veya en güncel) sürücüsünü temiz kurulumla yüklediğinden emin ol, bazen eski sürücülerde sadece AMD FSR seçenekleri görünebiliyor. Oyun ayarlarından DLSS'i 'Süper Çözünürlük' moduna alıp 'Multi Frame Generation' seçeneğini aktif etmeyi dene
Dostum Reddit sayfaları haklı, NVIDIA 595.59 sürücüsünü fan kontrolünde ciddi bir hata olduğu için yayından kaldırdı, o yüzden uygulamada görmüyorsun. Şimdilik en stabil sürüm olan 591.86'da kalman en iyisi. FG4X (Multi Frame Generation) seçeneğinin gözükmemesi ise genelde Windows ayarlarından kaynaklanır , Windows Ayarları > Sistem > Monitör > Grafikler kısmından 'Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması' (HAGS) özelliğini aktif edip bilgisayarı yeniden başlatırsan o seçenek açılacaktır595.59 güncellemesi bende gözükmüyor uygulamada reddit sayfalarında sorun cıkardığını gördüm doğru mudur bilemedim dlss açıkken denetim path rtx acınca otomatik ayarlıyor ben elleyemiyorum zaten
tamamdır hocam sağ olun deneyip bakıcamDostum Reddit sayfaları haklı, NVIDIA 595.59 sürücüsünü fan kontrolünde ciddi bir hata olduğu için yayından kaldırdı, o yüzden uygulamada görmüyorsun. Şimdilik en stabil sürüm olan 591.86'da kalman en iyisi. FG4X (Multi Frame Generation) seçeneğinin gözükmemesi ise genelde Windows ayarlarından kaynaklanır , Windows Ayarları > Sistem > Monitör > Grafikler kısmından 'Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlaması' (HAGS) özelliğini aktif edip bilgisayarı yeniden başlatırsan o seçenek açılacaktır