Soru Rgb Desteği Olmayan Anakarta Rgb Fan?

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Merhabalar,
Anakartım: Gigabyte a320m Ds2 rev1
Kasa: Msi mag forge m100a

Şimdi benim anakartımda, herhangi bir rgb desteği yok. Kasamda herhangi bir kontrolcü yok.

Sorum şu,
ID-Cooling se 214 xt rgb yada argb modelini almak istiyorum. Anakartta rgb yada argb yeri olmadigindan bunu takarsam rgbleri calisacak mi? Calismayacak mi?

Ve ikisinin birbirinden farkı ne bu durumda hangisini almalıyım?

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Konu hakkinda bilgim yok, eger mumkunse bilgi verirseniz cok sevinirim

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Hocam ben renk ayarlamak istemiyorum. Ben simdi yukaridaki fani alsam taksam rgbsi yanacak mi yanmayacakmi. Sormak istedigim buydu, ve hangisini almaliyim argb mi rgb mi

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Rgb alırsan yanar. Ama AARGB alırsan yanmaz. Çünkü RGB de basıc renk yanar değiştirilemez ama AAGB ayarlanabilir arg demektir dolayısıyle ayarlamak ıcın anarkart destegıne ihtiyacın var. Rgb alırsan renklerı yanar.

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Hocam kesin eminsiniz değil mi?
Rgb alacağım.

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Hocam kesin eminsiniz değil mi?
Rgb alacağım.
Merhabalar, asus prime B550-MK anakartım var. Aarb desteği yok o yüzden rbg olanını alacağım. Ben fanı anakarta taktığım zaman rbg ışıkları yanar mı acaba?

Ayrıca Kasam Deepcool CC560 Fan kasaya sığar değil mi ?

Teşekkürler.
Müşteri Hizmetleri Yorumu ;
Selamlar kasanıza sığar ışıklar Random RGB yi alırsanız 4 pin kabloyu takar takmaz çalışmaya başlar. Ekstra bir kabloya gerek yoktur.

Satıcı yorumunu bırakıyorum.

KS

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Hay Allah senden razı olsun. Bu rgb cesitleri okadar fazla ki aşırı kafa karıştırıyor. Çok aşina olmadığım için argb olani daha ucuz diye onu alacaktım. Çok teşekkür ediyorum. Sorumun cevabını aldım 👍

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Hay Allah senden razı olsun. Bu rgb cesitleri okadar fazla ki aşırı kafa karıştırıyor. Çok aşina olmadığım için argb olani daha ucuz diye onu alacaktım. Çok teşekkür ediyorum. Sorumun cevabını aldım 👍
Önemli değil hocam bende de rgb çıkışı yok ondan dolayı araştırmıştım. Soruna cevap olabildiysek ne mutlu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri