Yardım Rgb Fan Çoğlayici Montaji Yardim

Yea.rar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba
Hazır bir sistem toplattırdım

Kasa kendinden fanlı, kasa fanlarının hızını Asus Auro ile fakat rengini restart tuşu ile değiştirebiliyoruz
Ram ve işlemci soğutucusunu Asus Auro üzerinden hızlarını ayarlayabiliyoruz

Anakartımda anladığım kadarıyla adreslenebilir girişler mevcut
İnternette gördüğüm çoklayıcılardan alıp hepsini çoklayıcıya bağlasam, çoklayıcıyıda bir adreslenebilir sokete bağlasam hem renk hemde fan hızlarını aynı yerden kontrol edebilirmiyim

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Teşekkürler

ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

Thermaltake S250 TG 750W 80+ Bronze ARGB USB 3.0 Siyah ATX Mid Tower Kasa

Ekli dosyalar

• IMG_6466.jpeg
    IMG_6466.jpeg
    510 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6444.jpeg
    IMG_6444.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6448.jpeg
    IMG_6448.jpeg
    947 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6446.jpeg
    IMG_6446.jpeg
    140.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6447.jpeg
    IMG_6447.jpeg
    187.3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6442.jpeg
    IMG_6442.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6386.jpeg
    IMG_6386.jpeg
    664 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_6387.jpeg
    IMG_6387.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 14

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
452
Tabiki fan kontrolcüyü aldıktan sonra Fanın ledlerini ve dönme hızını Asus Anakartın kendi uygulaması Armoury Crate üzerinden hepsini kontrol edebilirsiniz. RGB ler için fazla reset tuşu var ise onu da fan kontrolcüye bağlayabilirsiniz. Reset tuşunu iptal edip fanlara bağlandıysa kontrolcü sayesinde reset tuşunu sadece reset atmak için kendi işlevine çevirebilirsiniz.

KS

Yea.rar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tabiki fan kontrolcüyü aldıktan sonra Fanın ledlerini ve dönme hızını Asus Anakartın kendi uygulaması Armoury Crate üzerinden hepsini kontrol edebilirsiniz. RGB ler için fazla reset tuşu var ise onu da fan kontrolcüye bağlayabilirsiniz. Reset tuşunu iptal edip fanlara bağlandıysa kontrolcü sayesinde reset tuşunu sadece reset atmak için kendi işlevine çevirebilirsiniz.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Resimlerde attığım gibi bir çoklayıcı işime yarayacaktır doğru anladıysam (boşuna ürüne para harcamayayım)

Fanların çalışmasında elektriksel bir sıkıntı durumu olmaz değil mi ?

Kendim yapmayacağın bir bilgisayarcıya götürüp çoklayıcıyu verip dizdirteceğim

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
452
Fan kontrolcüyü almadan önce fanlarınız 3 pin mi 4 pin mi ona göre uygun olanı ya da her ikisinide kullanabileceğiniz kontrolcüyü alın bir de kontrolcünün devre kısmı kibrit kutusu gibi kapalı olsun bağlantı yerleri gözükmesin.

KS

Yea.rar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fan kontrolcüyü almadan önce fanlarınız 3 pin mi 4 pin mi ona göre uygun olanı ya da her ikisinide kullanabileceğiniz kontrolcüyü alın bir de kontrolcünün devre kısmı kibrit kutusu gibi kapalı olsun bağlantı yerleri gözükmesin.
Bir çok ürün var aşağıdaki gibi bir şey alayım da uzun vade de sıkıntı yaşamayayım diyorum
IMG_6468.jpeg

Bunun yanısıra kasa markasına girdim fanlar ile ilgili kaç pin oldukları yazmıyor ama şöyle bir bilgi verilmiş pek anlayamadım kaç pin olduklarını, söküp bakmam gerekecek sanırım

IMG_6469.jpeg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri