RGB Fan Kararsızlığı

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Merhabalar,

Üstadlar kasamda halı hazırda RGB fan var görüntü için ilaveten almayı düşünüyorum, kasa görüntüsünü de ekliyorum. aşağıya bıraktığım 2 ürün arasında kaldım daha önce kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Harici 250 bandında 3-4 fanlı kontrolcülü set öneriniz varsa ona da bakabilirim.

https://www.hepsiburada.com/snowman...aza=ramtechdonanim&url_src=and-product-detail

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-16-09-30-47-901_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-16-09-30-47-901_com.miui.gallery.jpg
    981.6 KB · Görüntüleme: 9
Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Genelde ortamda ışık varsa nokta nokta ışık patlamasi yapiyor mu modeller tam yayvan isiklari yok. Ama gece güzel duruyo yine de . Işık dagiliminin hetorojen dagildigi fanlar daha pahalı
Dağılımı görüntüsü makul olan f/p ucuz bir ürün arayışındayim da kullananlar belki bulamadığım tatlı bir iki model önerir umuduyla açtım konuyu, coolmoon falan baktım da Çin'den bile 350-400 bandına gelecek pahalaniyor bir anda

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Dağılımı görüntüsü makul olan f/p ucuz bir ürün arayışındayim da kullananlar belki bulamadığım tatlı bir iki model önerir umuduyla açtım konuyu, coolmoon falan baktım da Çin'den bile 350-400 bandına gelecek pahalaniyor bir anda
Çini bosverin hocam ek ödeme ne cikacak belirsiz

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Attığınız ürünlerin yorumlarını inceledim. Bence ikisi de alınabilir. Hangisi ucuzsa onu alıp geçebilirsiniz. Bu fiyat bandın da hiçbir ürünün arasında uçurum yoktur.

KS

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Attığınız ürünlerin yorumlarını inceledim. Bence ikisi de alınabilir. Hangisi ucuzsa onu alıp geçebilirsiniz. Bu fiyat bandın da hiçbir ürünün arasında uçurum yoktur.
Haklısınız hocam alternatif gelmezse ikisinden birini alacağım, fan hızı önemsiz zaten soğutmam yeterli benimkisi sadece görüntü sevdası

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri