RGB Fan uyumluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar benim yeni aldığım pc kasası ile ilgili bir sorum olacak malum kasalarda kullanılan fanlar çoğunlukla argb benim aldığım kasa termaltake wiew 51tg snow edition fakat ben bu kasa içerisine  asus rog crosshair vııı hero wifi anakart g.skill neo ram corsair h150 elite capellix 360 AIO sıvı soğutma ve 6 adet corsair QL120 fan takacağım kasanın kendine ait 3adet thermaltake marka   2x200 ve 1 adet 120mm egzos  fanı bulunmakta merak ettiğim şey bunları pwm ve argb bağlantısı olarak senkronize çalıştırabilirmiyim bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PWM bağlantısı anakart veya kontrolcü üzerine ki QL fanların Corsair kontrolcüsü olması gerekiyor buraya yapıldığında hepsi senkron çalışabilir. TT fanlarınızın RGB bağlantılarını anakarta yaptığınızda ve sonrasında Corsair kontrolcüye bağlı olan Corsair fanların RGB bağlantılarını senkron kontrol edebilmek için onlarında kontrolcüden anakarta RGB bağlantısı olmanı buda bağlandığında ASUS Aura yazılımı ile hepsini kontrol edebilirsiniz. Corsair yazılımı TT fanlarını görmeyecektir bu yüzden hepsini Aura yazılımı ile kontrol etmelisiniz.

KS

rainbow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yani şöylemi olacak corsair fanlarını  ve sıvı soğutma pompasını commander core kontolcü üzerine termaltake fanlarıda anakart üzerinemi takacaz peki corsair icue yazılımı ile aura syng aynı anda kullanılabilirmi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Corsair markası ASUS ve MSI yazılımları ile iCUE desteğini sunuyor. Gigabyte markasının yok bildiğim kadarıyla böyle bir işbirliği. Siz Commander Core kontrolcüye bağlantılarınızı yapacaksınız sonra kontrolcüden anakarta bir bağlantı yapacaksınız ki Windows üzerinden yazılım kontrolü yapabilin. TT fanlarını zaten anakarta bağlayacağınız için o fanlarda anakart markalarının yazılımları ile uyumlu olduğu için ASUS AURA yazılımı ile hepsini kontrol edebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Emin değilim ama işe yaraması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri