- Tepki
- 0
Arkadaşlar selam, ben bir PC topladım kasada 10 adet fan bulunmakda 4 tanesi kasanın 3 tanesi ek ve 3 taneside sıvı soğutmanın fanları, ben bunları bir bilgisayarcıya toplattım her malzemeyi alıp ve de anakartım RGB kontrolünü destekliyor(ASUS Prime B760M-K D4) dedimki hepsini anakart üzerinden kontrol etmek istiyorum oda tabii ki yaptı. ASUS Armoury Crate uygulamasında adressable LED strip olarak gözüküyor ve onu seçince tüm kasayı kontrol edebiliyorum. Adam bana dedi ki 2 tane de boş bir şey bırakıyorum fan vs takabilirsin dedi kasada ben çok anlamıyorum ne kastettiğini bilgim yok bu konuda, şu anda ben Armoury Crate üzerinden kontrol ederken çoğu modda tam parlaklığıyla yanmıyor, istediğim renkler olmuyor örneğin beyaz, sarı, turuncu tam parlaklığıyla gücüyle yanmıyor. Sanki kasa güç tasaruuf moduna giriyor, ilk başta modu değiştirirken tam parlaklığı yanıyor 1-2 saniye sonra hemen parlaklığı gidiyor renkler sapıtıyor. Sizce anakartım tek giriş üzerinden RGB'lerin voltajınımı desteklemiyor neden oluyor? Çok bilgim yok bu konuda nasıl halledebilirim? Elimde SATA destekli RGB çoklayıcıda var adama dedim ki var bende gerek olur mu dedim yok olmaz dedi. Şimdi onu kullanarak nasıl yapabilirim yoksa ellemeyip götürüp yaptırayim mi? Kendim yapabileceğim bir iş mi?