Rgb için kart mı gerekli?

Çima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Nzxt h510 flow kasam var. Aerocool mirage 12 lite soğutucu aldım 2 tane. Bilgisayarcıya gönderdim taksın diye. Beni arayıp bunun kablosu ve kumandası yok dedi. Kart gibi bişey dedi ve kumanda lazımmış rgb yanması için. Yoksa fanlar çalışıyor istersen böyle kullan dedi. Benim tam olarak ne almam lazım acaba bilen biri cevaplayabilir mi?

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Nzxt h510 flow kasam var. Aerocool mirage 12 lite soğutucu aldım 2 tane. Bilgisayarcıya gönderdim taksın diye. Beni arayım bunun kablosu ve kumandası yok. Kart gibi bişey dedi ve kumanda lazımmış rgb yanması için. Yoksa fanlar çalışıyor istersen böyle kullan dedi. Benim tam olarak ne almam lazım acaba bilen biri cevaplayabilir mi?
NZXT nin kendi RGB fanlarını alırsan arkasındaki kontrolcüye takıp uygulamasından ayarlayabiliyorsun.

KS

Çima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Videoda bahsedilen rgb kumanda ve yanında gelen ürünü almanız gerekiyor.RGB'leri kontrol etmek için ve fanların kablosuda olması gerek aldığınız yerden gelen kutudan çıkmadı mı ?
Fanlara bağlı 2-3 çıkışlı kablo vardı. Rgb kumanda yanında ki ürünü paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa. Yine yanlış ürün almak istemiyorum 🙂

Mesela bu mu?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Fanlara bağlı 2-3 çıkışlı kablo vardı. Rgb kumanda yanında ki ürünü paylaşabilir misiniz zahmet olmazsa. Yine yanlış ürün almak istemiyorum 🙂

Mesela bu mu?

Aşağıdaki var ama uyumlumu bilmiyorum birde fanları nzxt nin kontrolcüsüne taktığınızda çalışmıyor mu ?

KS

Çima

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Nzxt nin kontrolcüsü kasada yok sanırım. Ben tamamen yeni 2 fan almayı düşünüyorum artık. Kendi kontrolcüsü olan :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri