Riot Merch

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Merhaba,

Riot merchden ürün siparişi verdim 9 iş günü oldu hâlen hazırlanıyor diyor, sizlerden de alışveriş yapan arkadaşlar var ise bilgilendirebilirmisiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Bence gelme süresi normal göz gezdirdim siteye yurt dışından geliyor herhalde ben amozondan 1 kaç şey aldım 30 31 temmuz gibi gelir dediler

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Büyük ihtimal ya stock bitmişdir yenilemişerdir yada gümrük geçişini falan ayarlıyorlardın yani çok seçenek var ben amazonu aradım ürünün çinden geliyor 30 temmuzu bile geçer gelmesi dedi bende tamam dedim çünkü dışardan bir şey getirmesi okadar kolay bişey değil kuzenimden yurtdışından monitör istedim uçak bindirmeleri için monitörü çok fazla şey istediler max 5 güne gelir merak etme

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
104
Büyük ihtimal ya stock bitmişdir yenilemişerdir yada gümrük geçişini falan ayarlıyorlardın yani çok seçenek var ben amazonu aradım ürünün çinden geliyor 30 temmuzu bile geçer gelmesi dedi bende tamam dedim çünkü dışardan bir şey getirmesi okadar kolay bişey değil kuzenimden yurtdışından monitör istedim uçak bindirmeleri için monitörü çok fazla şey istediler max 5 güne gelir merak etme
geldi dedim hani üstte knk, şuanda da hâlâ hazırlanıyor gösteriyor sipariş linkimde demekki yapamamışlar bunu, ama kalitesi paketlemesi fln mükemmeldi 50gr lık kutuyu 4kg lık extra kutuya koymuşlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri