1. versiyonda yük altında olmadığı halde fanı açıp rahatsız edici sesler çıkardığını okudum. İkinci versiyonda herhangi bir olumsuz yorum okumadım sanırım fazla değerlendirilme ve karşılaştırılma yapılmadı. Gönlüm ilk versiyondan yana çünkün noctua fanı 1. versiyonda kullanıldığı yazıyordu. Tabi kronik sorunu olan bir psu denk gelirce üzücü olacak.İkisi arasında fazla fark olduğunu ve herhangi bir modelinde kronik sorun olduğunu sanmıyorum ama ROG THOR modellerinin de fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. İncelemesinde de karşılaşmadım.1. versiyonda yük altında olmadığı halde fanı açıp rahatsız edici sesler çıkardığını okudum. İkinci versiyonda herhangi bir olumsuz yorum okumadım sanırım fazla değerlendirilme ve karşılaştırılma yapılmadı. Gönlüm ilk versiyondan yana çünkün noctua fanı 1. versiyonda kullanıldığı yazıyordu. Tabi kronik sorunu olan bir psu denk gelirce üzücü olacak.
P2 muhtemelen güncellenmiş halidir. Bu bütçede ekstra önem veriliyor bileşenlere.Selamlar herkese! Rog serisinin P1 ve P2 adında iki farklı PSU'su mevcut. Arada fiyat farkı çok yok. Hangisini tercih etmeliyiz? Kronik sorunu olan p1 midir p2 midir?
Bulursam tekrar göndereceğim hocam. Sıfır db tuşunun açık veya kapalı olması farketmediğini ve psu'nun coil harici farklı bir ses çıkardığı özellikle fan çalıştığında gürültünün çok yüksek olduğunu okumuştum.Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. İncelemesinde de karşılaşmadım.
Evet hocam P2 yeni versiyon. PCIe Gen5 konnektörü ve Lambda A++ sertifikası mevcut. Fakat Gen5 konnektörü tam anlamıyla uyumlu değil. Sene sonunda ATX 3.0 powerların geleceğini söylüyorlar. Bu kadar bekleyemedim ve bugün Vatan'dan %15 indirimli olarak Rog Thor 1200w P2 olan versiyonunu aldım. İlerde 4000 serisi ekran kartlarıyla muhtemelen uyumlu olmayacak fakat mevcut ekonomik durum vs. içerisinde 4000 serisi karta geçmek benim için kolay da olmayacak. 3090 Ti ve bu PSU ile 5000 serisine kadar bekleyeceğim.P2 muhtemelen güncellenmiş halidir. Bu bütçede ekstra önem veriliyor bileşenlere.