120 metrekare alan icinde kesintisiz cekecek router onerir misiniz? Evde kullanilacak, modemde 5ghz destegi mevcut olup internet hizi 100mbps. Tercihen modeme ethernet ile baglanti dusunuyorum.
Tplink Vr300. F/p bir modem. 175m2 evde sorun yaşamadım. Ethernet portları 100mbpslik.120 metrekare alan icinde kesintisiz cekecek router onerir misiniz? Evde kullanilacak, modemde 5ghz destegi mevcut olup internet hizi 100mbps. Tercihen modeme ethernet ile baglanti dusunuyorum.
Routera o kadar para verip ugrasmaktansa attigin modem daha mantikli. Tesekkur ederimTplink Vr300. F/p bir modem. 175m2 evde sorun yaşamadım. Ethernet portları 100mbpslik.
Bunun menzili ne acaba ? Aslinda tplink vr300 aklima yatti hem modem hem fp urunu amarouter alcaksan buyur aktif kullanıyorum memnunum
Bu bana gore degil ama tesekkur ederimRouter almandan ziyade mesh sistem öneririm. 1 sene önce deco m4 2'li sisteme geçiş yaptım çok memnunum.
Bu cok eksik geldizyxel nbg-418n v2 buna da bakabilirsin ortaya koyarsan işini görür F/P
Altyapın fiberse arkadaşın attığı mercuysu kullanabilirsin. Sadece router lazımsa Tplink'in Ax serise bakın. Ax53 güzel bir alet mesela.Bunun menzili ne acaba ? Aslinda tplink vr300 aklima yatti hem modem hem fp urunu ama
Bu bana gore degil ama tesekkur ederim
Bu cok eksik geldi![]()
Uydu girişli modem bulunur mu ki? Uydu net, kablonet falan mı kullanıyorsunuz? Elinizde modem varsa onu köprü moduna aldırıp ondan çıkan bir cat kablo ile alacağınız routera takarsınız ancak. Vr 300 yerine Ax53 de bakabilirsin. Vr 300 dsl/fiber modem. Altyapınızı tahminen önermiştim. Vr300ün portları 100lük. Ax53 Router, gigabit portlara sahip ve wifi 6.Uydu girişli modem veya en az 120metre kare çekim gücüne sahip rooter önerebilir misiniz tekrardan? aradığım fiyat bandı 1000 civarı maks ve 120metre karede sorun çıkarmıcak ev tipi birşey arıyorum. VR300 karar vermiştim ama uydu girişli değilmiş
ya modem konusunda pek bilgim yok evet uydunet ve uydu girişliymiş benim hatam kusura bakmayın. uydunetin kendi verdiği modemi var yeni modem de olsa çekim gücü çok zayıf. ethernet kablosu ile routera bağlayıp 120 metrekarelik bir alanda sorunsuz çekim gücü sağlayacak bir modem arıyorum şuanUydu girişli modem bulunur mu ki? Uydu net, kablonet falan mı kullanıyorsunuz? Elinizde modem varsa onu köprü moduna aldırıp ondan çıkan bir cat kablo ile alacağınız routera takarsınız ancak. Vr 300 yerine Ax53 de bakabilirsin. Vr 300 dsl/fiber modem. Altyapınızı tahminen önermiştim. Vr300ün portları 100lük. Ax53 Router, gigabit portlara sahip ve wifi 6.
Vr300 dediğim gibi bana 175m2 evde çekiyordu. Ax53 benzer özellikte router türü denebilir. Özellik olarak daha iyi. Boşuna dsl özelliği alacağınıza gigabit port alıyorsunuz. Bence yetecektir.ya modem konusunda pek bilgim yok evet uydunet ve uydu girişliymiş benim hatam kusura bakmayın. uydunetin kendi verdiği modemi var yeni modem de olsa çekim gücü çok zayıf. ethernet kablosu ile routera bağlayıp 120 metrekarelik bir alanda sorunsuz çekim gücü sağlayacak bir modem arıyorum şuan
valla açıkcası arkadaş için bakıyorum şuan istekleri biraz değişti ama wifi 6 olsun diyor. şuan aldığı internet 50 falan ha olsa olsa en fazla 100e çıkar bizim bulunduğumuz yerde. ax53 kriterlerini sağlıyor gibiVr300 dediğim gibi bana 175m2 evde çekiyordu. Ax53 benzer özellikte router türü denebilir. Özellik olarak daha iyi. Boşuna dsl özelliği alacağınıza gigabit port alıyorsunuz. Bence yetecektir.
Son olarak ax53 ile ax50 arasinda kaldikVr300 dediğim gibi bana 175m2 evde çekiyordu. Ax53 benzer özellikte router türü denebilir. Özellik olarak daha iyi. Boşuna dsl özelliği alacağınıza gigabit port alıyorsunuz. Bence yetecektir.
Farkları ax50 de usb var. Ax53 de one mesh ve vpn desteği var. Ax55 de hepsi var.Son olarak ax53 ile ax50 arasinda kaldik
Tamamdir cok tesekkur ederim ax53 e karar verdikFarkları ax50 de usb var. Ax53 de one mesh ve vpn desteği var. Ax55 de hepsi var.