Öneri Router Onerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
120 metrekare alan icinde kesintisiz cekecek router onerir misiniz? Evde kullanilacak, modemde 5ghz destegi mevcut olup internet hizi 100mbps. Tercihen modeme ethernet ile baglanti dusunuyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
zyxel nbg-418n v2 buna da bakabilirsin ortaya koyarsan işini görür F/P

voyagerati

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Router almandan ziyade mesh sistem öneririm. 1 sene önce deco m4 2'li sisteme geçiş yaptım çok memnunum.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Bunun menzili ne acaba ? Aslinda tplink vr300 aklima yatti hem modem hem fp urunu ama

Router almandan ziyade mesh sistem öneririm. 1 sene önce deco m4 2'li sisteme geçiş yaptım çok memnunum.
Bu bana gore degil ama tesekkur ederim

zyxel nbg-418n v2 buna da bakabilirsin ortaya koyarsan işini görür F/P
Bu cok eksik geldi 😅

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Uydu girişli modem veya en az 120metre kare çekim gücüne sahip rooter önerebilir misiniz tekrardan? aradığım fiyat bandı 1000 civarı maks ve 120metre karede sorun çıkarmıcak ev tipi birşey arıyorum. VR300 karar vermiştim ama uydu girişli değilmiş

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Uydu girişli modem veya en az 120metre kare çekim gücüne sahip rooter önerebilir misiniz tekrardan? aradığım fiyat bandı 1000 civarı maks ve 120metre karede sorun çıkarmıcak ev tipi birşey arıyorum. VR300 karar vermiştim ama uydu girişli değilmiş
Uydu girişli modem bulunur mu ki? Uydu net, kablonet falan mı kullanıyorsunuz? Elinizde modem varsa onu köprü moduna aldırıp ondan çıkan bir cat kablo ile alacağınız routera takarsınız ancak. Vr 300 yerine Ax53 de bakabilirsin. Vr 300 dsl/fiber modem. Altyapınızı tahminen önermiştim. Vr300ün portları 100lük. Ax53 Router, gigabit portlara sahip ve wifi 6.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Uydu girişli modem bulunur mu ki? Uydu net, kablonet falan mı kullanıyorsunuz? Elinizde modem varsa onu köprü moduna aldırıp ondan çıkan bir cat kablo ile alacağınız routera takarsınız ancak. Vr 300 yerine Ax53 de bakabilirsin. Vr 300 dsl/fiber modem. Altyapınızı tahminen önermiştim. Vr300ün portları 100lük. Ax53 Router, gigabit portlara sahip ve wifi 6.
ya modem konusunda pek bilgim yok evet uydunet ve uydu girişliymiş benim hatam kusura bakmayın. uydunetin kendi verdiği modemi var yeni modem de olsa çekim gücü çok zayıf. ethernet kablosu ile routera bağlayıp 120 metrekarelik bir alanda sorunsuz çekim gücü sağlayacak bir modem arıyorum şuan

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
ya modem konusunda pek bilgim yok evet uydunet ve uydu girişliymiş benim hatam kusura bakmayın. uydunetin kendi verdiği modemi var yeni modem de olsa çekim gücü çok zayıf. ethernet kablosu ile routera bağlayıp 120 metrekarelik bir alanda sorunsuz çekim gücü sağlayacak bir modem arıyorum şuan
Vr300 dediğim gibi bana 175m2 evde çekiyordu. Ax53 benzer özellikte router türü denebilir. Özellik olarak daha iyi. Boşuna dsl özelliği alacağınıza gigabit port alıyorsunuz. Bence yetecektir.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
88
Vr300 dediğim gibi bana 175m2 evde çekiyordu. Ax53 benzer özellikte router türü denebilir. Özellik olarak daha iyi. Boşuna dsl özelliği alacağınıza gigabit port alıyorsunuz. Bence yetecektir.
valla açıkcası arkadaş için bakıyorum şuan istekleri biraz değişti ama wifi 6 olsun diyor. şuan aldığı internet 50 falan ha olsa olsa en fazla 100e çıkar bizim bulunduğumuz yerde. ax53 kriterlerini sağlıyor gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri