Router Önerisi

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Arkadaşlar Merhaba bilgisayarım ile modem arası biraz uzak kalıyor. Ara ara kopmalar ve ping sorunları yaşıyorum. Ve araya router almayı düşünüyorum. Özellikleri hakkında bilgim yok. Stabil çalışan sürekli kopmayan ve bana ping sorunu yaşanmayacak router arıyorum. Bütçe De sıkıntı yok anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Modem olarak ne kullanıyorsunuz? Router yerine AP almak daha bütçe dostu olacaktır. Zaten modeminiz var ek bir Router'a bu noktada gerek yok. Router'da modem gibi bir çok özellik geldiğinden dolayı fiyatı yüksek olacaktır.

KS

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Modem olarak ne kullanıyorsunuz? Router yerine AP almak daha bütçe dostu olacaktır. Zaten modeminiz var ek bir Router'a bu noktada gerek yok. Router'da modem gibi bir çok özellik geldiğinden dolayı fiyatı yüksek olacaktır.
Modem vestel DGW9000 home gateway modeli. Yani önerebilirnisiniz nasıl bişey öyle uzun kablo çekemem. Onunda göz önünde bulunduralım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Buna da bakabilirsin Ana cihazı modemin yanında kablo ile bağlanıyor diğer cihazı da istediğin yere koyup ana cihaza bağlıyorsun bu şekilde interneti dağıtıyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri