hocam daha bir bütçe belirlemedim en ucuzunu istiyorum bütçem düşük olur birde işlemcim i3 10100f sınırda rtx 2060ı besler dedilerBir bütçe belirtebilir misiniz daha sağlıklı olması açısından?
Tabi bir de işlemcinizi söyleyin ona göre cevap bulalım.
İşlemci odaklı oyunlarda yer yer darboğaz yapabilir ama oda pek etki etmez.hocam daha bir bütçe belirlemedim en ucuzunu istiyorum bütçem düşük olur birde işlemcim i3 10100f sınırda rtx 2060ı besler dediler
anladım anakart önerisi nedir peki en uygun ve ucuz olucak sekildeİşlemci odaklı oyunlarda yer yer darboğaz yapabilir ama oda pek etki etmez.
hocam bir model önerebilir misiniz aralarından ona göre seçsem bendeAynen çok etki edeceğini düşünmüyorum.
İntelin anakartlari biraz tuzlu oluyor hocam maalesef. H610lar 1800den başlıyor. H410lar var 1200 civarı.
hocam bir model önerebilir misiniz aralarından
tamamdır hocam sagolun yardımınız için![]()
Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.495,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
saolun hocam tesekkurler yardım için![]()
Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H510M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.495,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam micro aatx kartlara rtx 2060 takılıyor muydu ben takılmıyor diye biliyorum yanlıs mı biliyorum![]()
anladım hocam bulundugum bolgeden arastırdım fakat bu sekılde ekran kartları yok 2. elRica ederim hocam. Eğer sıfır takıntınız yoksa ve fiyatlar biraz pahalı geldiyse 2.elde düşünülebilir. Tabi bütün soketleri vs. test etmeniz gerekecek. Genelde zor bozuluyorlar.
Görmedim mesajınızı paylaştığım anakarta takılıyor neden takılmasın hocam.tamamdır hocam sagolun yardımınız için
hocam micro aatx kartlara rtx 2060 takılıyor muydu ben takılmıyor diye biliyorum yanlıs mı biliyorum
H610 m kullanmazsin zaten o 1700 soket islemcine uymazAynen çok etki edeceğini düşünmüyorum.
İntelin anakartlari biraz tuzlu oluyor hocam maalesef. H610lar 1800den başlıyor. H410lar var 1200 civarı.
Hocam H410 modelini tercih edebilirsin;tamamdır hocam sagolun yardımınız için
hocam micro aatx kartlara rtx 2060 takılıyor muydu ben takılmıyor diye biliyorum yanlıs mı biliyorum
Evet takiliyo