Soru RTX 2060 'Li Sistem Ne Kadara Satabilirim ?

berkaygunduz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar.
Elimde böyle bir sistem var. Tahmini ne kadara satabilirim ? Kasa fanlarını yenileyip satmayı düşünüyorum. Yeni sistem toplayacağım kendime. Sistemi 2020'de almıştım. Son derece temiz kullandım.
(RAM x2 dir. Fotoğrafta çıkmamış kaç tane olduğu.)
1686308533570.png

sametsamet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar selamlar.
Elimde böyle bir sistem var. Tahmini ne kadara satabilirim ? Kasa fanlarını yenileyip satmayı düşünüyorum. Yeni sistem toplayacağım kendime. Sistemi 2020'de almıştım. Son derece temiz kullandım.
Ekli dosyayı görüntüle 22394kaçlira

Arkadaşlar selamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 22394
kaçlira dion ben alırım uygun fiyata dersen

KS

berkaygunduz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar güncel yükselen kur ile suanda ne kadar olmuştur. Temmuz sonunda anca satışa çıkarabileceğim.

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Arkadaşlar selamlar.
Ekli dosyayı görüntüle 22394
Kendin zaten 7000 civarına almışsın pek birşey bekleme kral

7 ye 8 e gider gibi
Abartma kanka kendisi zamanında zaten 7000 civarına almış 2. El fiyatından bahsediyrouz 2 yıl kullanmış hem

KS

berkaygunduz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kendin zaten 7000 civarına almışsın pek birşey bekleme kral

Abartma kanka kendisi zamanında zaten 7000 civarına almış 2. El fiyatından bahsediyrouz 2 yıl kullanmış hem
Ben aldığımda dolar 7 liraydı. Şimdi neredeyse 30 oldu. Bunuda hesaba kat dostum. 2 -3 sene önce aldığımız ürünleri şimdi satarken dolar kurunu göz önüne almadan mı satalım ?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
7k gider sanslıysan 8k gider. artık 4000 serisi cıktı, insanlar 2. el sisteme 10k vermek yerine daha iyilerini alır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri