RTX 2070 Super vs Ryzen 5 3600 1080p'de darboğaz yapar mı?

Darboğaz yapar mı?

• Yapar

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yapmaz

Kullanılan: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Cyclone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Evet arkadaşlar sorum başlıkta ki gibi, Ekran kartı modeli "Gigabyte RTX2070 Super Windforce OC 3x" İşlemci soğutucu Coolermaster A71C.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ryzen 5 3600 işlemcisi 2080 Ti modeline kadar hiçbir darboğaz vs. yapmaz. Hatta şöyle söyleyeyim RTX 3000 serisinin maksimum seviyesine de çok büyük performans sıçraması olmaz ise yapmaz. Yani bir soru işareti olmasın kafanızda.

Bu arada seçtiğiniz işlemci soğutucusunu almadıysanız Ryzen Stok soğutucudan farkı yok kule tipi bir soğutma önereyim bütçenizi söylerseniz.

KS

Cyclone

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
500TL kadar soğutucu için bütçe ayırabilirim. Ancak sinerji bilgisayardan olursa çok iyi olur. Ayrı montaj için uğraşmak istemem.

Agememnon35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam bende GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB bu ekran kartını almayı düşünüyorum nasıl bir kartı ısı değerleri nedir harhangi bir sorunu varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim herhangi bir bilgi bulamadım bu ekran kartı hakkında

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Agememnon35' Alıntı:
hocam bende GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB bu ekran kartını almayı düşünüyorum nasıl bir kartı ısı değerleri nedir harhangi bir sorunu varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim herhangi bir bilgi bulamadım bu ekran kartı hakkında
Her RTX 2070 Super gibi 65-75 derece arası ortam ve kasanıza göre değişir. Normalde genel olarak mesh bir kasada ve genel makul oda sıcaklıkğında (18-22 derece arası) bu değerler arası bir yerde ortalama bir değer alırsınız.

Daha fazla sorunuz olursa lütfen konu açın başkasının konusunu dağıtmayın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri