Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTX2080 Ti gelicek bi yakınımdan ama bunun için diğer parçaları nasıl toplamam lazım bilmiyorum şöyle uygun fiyatlı darboğaz yaptırmıyacak sistem tavsiyesi istiyorum
Toplam bütçeniz nedir belirtmemişsiniz ancak minimum kaliteli bir RTX 2080 Ti sistem aşağıdaki gibi olur.
Vatan Bilgisayar 'da KDV indirimi varken güzel fiyatlara böyle bir sistem toplanabiliyor normalden 3000 TL kadar daha uyguna geliyor, değerlendirin bence bugün son günü indirimin.
Eğer 1080p değilde 2K/4K gibi çözünürlüklerde kullanacaksanız i5 9600K/i5 9400F/i5 8400 gibi işlemciler INTEL kanadında ve AMD kanadında ise R5 2600/2600X işlemcileri RTX 2080 Ti için yeterli bir oyun için deneyimi sunar. Yani bu 2K ve 4K çözünürlüklerinden birisinde oynayacaksanız işlemciyi düşürüp bütçeyi bir miktar daha aşağı çekebilirsiniz.
Ben olsam INTEL alırdım, sebebi AMD kötü değil hatta daha mantıklı bütçe odaklı düşünüldüğünde F/P odağı çok iyi işlemcileri var ve 2700X çok çok iyi bir işlemci RTX 2080 Ti ile çok iyi oluyor ama ben INTEL kullandım bu zamana kadar bundan dolayı seçimim INTEL olurdu.