- Tepki
- 13
RTX 2080 isimli kartın unreal engine 5 performansı nasıl olur sizce?
Evet son günlerde 2. el fiyatları epey düştü, düşünüyorum kullanmayı, bir de işlemci olarak sizce Ryzen 5 5600G nasıl olur?Gayet başarılı bir kart hala ve Unreal Engine 5 ile YouTube üzerinde testlerini bulabilirsiniz. Performansı oldukça tatmin edici.
Kart iyi ama 5600G ile bu kartı aynı sistemde kullanmayın derim. Minimum Ryzen 5 5600/5600X modeli ki kartın hakkı bence AMD kanadında 5700X.Evet son günlerde 2. el fiyatları epey düştü, düşünüyorum kullanmayı, bir de işlemci olarak sizce Ryzen 5 5600G nasıl olur?
sağol dostum teşekkürlerKart iyi ama 5600G ile bu kartı aynı sistemde kullanmayın derim. Minimum Ryzen 5 5600/5600X modeli ki kartın hakkı bence AMD kanadında 5700X.
Önemli değil. Konu açık kalsın mı yoksa kapansın mı?sağol dostum teşekkürler![]()
Yani aslında soru şuydu, unreal engine 5 performansı nasıl olur diye, ben youtube de baktım hep 2080 tininkini yapmışlar o yüzden sordum, fakat sizin de dediğiniz gibi eğer oyun tasarlamada bir sorun yaşamayacaksam sorun çözülmüş demektir.Önemli değil. Konu açık kalsın mı yoksa kapansın mı?
Bir sorun yaşamazsınız problem yok. Aşağıya bir örnek bırakıyorum video olarak.Yani aslında soru şuydu, unreal engine 5 performansı nasıl olur diye, ben youtube de baktım hep 2080 tininkini yapmışlar o yüzden sordum, fakat sizin de dediğiniz gibi eğer oyun tasarlamada bir sorun yaşamayacaksam sorun çözülmüş demektir.