kral microsoft run time nerden indiricem link atarmısın rica etsemEkran kartını uyumlu, directX yüzünden oluyor bu sorun. Directx 12 nin düzgün kurulu olduğundan emin ol, ayriyeten microsoft run time paketini kur. Nvıdıa denetim masası ayarlarını yap düzelir.
Merhaba,kral microsoft run time nerden indiricem link atarmısın rica etsem
indirdim kurdum ama gene açmadıMerhaba,
Windows tuşuna basıp dxdiag yaz. Eğer DirectX sürümün eskiyse, aşağıdaki linkten indir: Microsoft DirectX İndir DirectX sürümünün 12 veya üzeri olması gerekiyor.
Merhaba,
Windows tuşuna basıp dxdiag yaz. Eğer DirectX sürümün eskiyse, aşağıdaki linkten indir: Microsoft DirectX İndir DirectX sürümünün 12 veya üzeri olması gerekiyor.
Bilgisayar güncel mi kardeşim? Eğer güncel değilse sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir.indirdim kurdum ama gene açmadı
bilgisayar güncel driver güncel microsoft store den giriyorum oyuna olmuyorBilgisayar güncel mi kardeşim? Eğer güncel değilse sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Ayrıca oyuna Steam üzerinden giriyorsun, değil mi? Eğer öyleyse doğrulama gerekebilir. Şu adımları dene:
Steam’de oyuna sağ tıkla.
Özellikler > Yerel Dosyalar sekmesine gir.
Dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla.
Bunların hepsi tamamsa, aşağıdaki linkten VC Redist dosyasını indirip kur: Microsoft Visual C++ Redistributable (En Güncel Sürüm) Kurulumdan sonra bilgisayarını yeniden başlat ve oyunu tekrar dene.
Tamam o zaman, bir de şunu dene lütfen:bilgisayar güncel driver güncel microsoft store den giriyorum oyuna olmuyor
hayır masaüstü hazır sistemOyunu laptoptan mı oynuyorsun ?
Bunu kurup dene bir de Nvıdıa ayarlarını yap, Nvıdıa kullanmadığım için ayarları bilmiyorum.hayır masaüstü hazır sistem