6700xt 3060 dan daha guclu degilmi birde adam 3060 sormus ti yi soylemissin aga6700xt de kullandım 3060 ti şuan kullanıyorum nvidia dan çok memnunum. Hem stabil bana nedense warzone da çok daha iyi görüntü verdiğini hissediyorum. Belkide ben öyle hissediyorum
Hocam rx serisi o kadar mı kötüAralarında çok fark var ama 3060 alırdım. Hatta 2060 olsa 2060 alırdım.
Kötü değil aslında performans olarak ezer geçer.Hocam rx serisi o kadar mı kötü
Güzel hocam, ama forum yüzünden veya sayesinde amd den soğudum. 6700xt çok iyi fp bir kart, siz tercih edebilirsiniz.Hocam rx serisi o kadar mı kötü
Ben kendi kullandığım kart hakkında yorum yaptım ikisinide kullandım. 6700xt ve 3060ti - 3060 kullanmadığım için yorum yapmadım.6700xt 3060 dan daha guclu degilmi birde adam 3060 sormus ti yi soylemissin aga
Driver problemleriyle boguşmamak için Nvidia öneriyorum.merhaba arkadaslar rtx 3060 yoksa 6700xt mi ekran kartı konusunda kararsız kaldım 6700xt daha performanslı ama watman hatası yuzunden biraz kararsız kaldım kullanan arkadaslar bi kac fikir önerebilirmi
hocam driver konusunda sıkıntısı var amdnin ve ne yazık ki ben sorunları xt modelli kartlarda daha fazla gördüm hepsinde var demiyorum şansınıza artıkHocam rx serisi o kadar mı kötü
Artık rx almayı düşünmüyorum hocam 3 kuruş fazla olsun nvidia olsunhocam driver konusunda sıkıntısı var amdnin ve ne yazık ki ben sorunları xt modelli kartlarda daha fazla gördüm hepsinde var demiyorum şansınıza artık
hayırlı olsunA
Artık rx almayı düşünmüyorum hocam 3 kuruş fazla olsun nvidia olsun
Sagolun hocamhayırlı olsun