Hangisi daha iyidir
fps testlerinde 3060 ti daha iyidi ama bazı oyunlarda 3060 fark atıyodu neden hangisi daha iyi
fps testlerinde 3060 ti daha iyidi ama bazı oyunlarda 3060 fark atıyodu neden hangisi daha iyi
Zotac iyi midir3060Ti tabii ki daha iyi. 3060 Kartının üstü olarak çıkmış bir kart. Alacaksanız marka/model ve fiyatları önemli.
Daha iyileri var ama alınır mı alınır.Zotac iyi midir
Kart aynı kart sadece soğutması değişiyor.Zotac iyi midir
Fark atması imkansız o belki işlemci bazlı bir oyunda işlemcisi yüksek olanla işlemcisi düşük bir sistemin kıyasına bakılarak söylenmiştirHangi oyunda 3060 fark atıyordu?
Hiçbir oyunda atamaz.Hangi oyunda 3060 fark atıyordu?
Bir de fark atıyor yazmış. Çok az farkla geçmesi bile pek mümkün değil.Fark atması imkansız o belki işlemci bazlı bir oyunda işlemcisi yüksek olanla işlemcisi düşük bir sistemin kıyasına bakılarak söylenmiştir
Aradaki çekirdek sayısına bant genişliğine transistör sayısı vs vs.. filan yetişemez yanlış bakmıştır yanıltıcı bir yerden bilgi edinmiştir büyük ihtimalleBir de fark atıyor yazmış. Çok az farkla geçmesi bile pek mümkün değil.
Far cry 6 benim gördüğümHangi oyunda 3060 fark atıyordu?
3060ti ultra 3060 lowdur o.Far cry 6 benim gördüğüm
3060 ultra ve 3060ti low birbirine yakındı o yüzden fark atıyodu dedim biraz abartmış olabilirim
3060ti low du3060ti ultra 3060 low dur o.
Tam tersidir o.Far cry 6 benim gördüğüm
3060 ultra ve 3060ti low birbirine yakındı o yüzden fark atıyodu dedim biraz abartmış olabilirim