Performans olarak 6600 3060 in eşdeğeri diyebiliriz ancak 3060 tan daha ucuza bulunabilen bir kart RX 6600.3060 a eşdeğer amd ekrankartı ne söylermisiniz bide fp için hangi marka
Şöyle de bir durum var 3060 fiyatı yakınında 6700XT bulabiliyorsun. 6700XT ise 3070 ayarında bir ekran kartı. Ayriyeten AMD'nin de Dlss kadar yaygın olmasa bile FSR isimli bir teknolojisi var Dlss ile aynı işlevi gören. Eğer derdin Nvidia'nın ekstra yazılımları değil FPS değerleriyse 6700XT bence daha mantıklı bir tercih olacaktır.eyw ama ama rtx kartlardaki o özellik aklımı direk rtx e itiyor
Rica ederim. İyi Günler. İyi forumlar.yani derdim şu raytracing keşke amd de oyle bişi çıkarsa neyse abi çok saol
Evet AMD'nin 6000 serisinde FSR 2 var.ve şey 6600 de fsr 2 vardı dimi
6000 serisinde açılabiliyor yazılmışben tam tersi diye biliyom
baktım yok diyor
AMD'nin ekran kartlarında ray tracing'e ayrılmış GPU çekirdeği bulunmadığından bugüne kadar bu özelliği hep NVIDIA kartlarda gördük.
Hocam 6600 dür eşdeğeri ancak şahsi fikrim 6700xt ye yönelmeniz yönünde olacaktır. Daha stabil ve performansı 3070 ile kafa kafaya hatta bazı durumlarda 3070 i geçtiği de olmuştur.3060 a eşdeğer amd ekrankartı ne söylermisiniz bide fp için hangi marka
AMD kartlarında Var ama FPS Yerlerde olacaktır.raytracing ?
o zaman nvidia alıcaksın mecbur amd rtx konusunda berbatyani derdim şu raytracing keşke amd de oyle bişi çıkarsa neyse abi çok saol