RTX 3060 Ti + 12400F Sistem Alınır mı?

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar,

Aşağıdaki sistemi satın alacağım. Parçalar bu şekilde sizce iyi mi? Alınır mı?

• İşlemci: Intel i5-12400f
• Anakart: ASUS prime h610m-a d4
• GPU: ASUS TUF GeForce RTX 3060 Ti
• Sıvı Soğutma: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB MLW
• Kasa: Termaltake H330
• SSD: Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2
• RAM: Kingston kf432c16bba/8 (Bu ram 1x8 olduğu için 2 tane alacağım.)
• Monitör: LG Ultragear 27GP83B-B 27" 165Hz 1ms
• Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) RGB
• Klavye: ASUS RA05 TUF Gaming K3 D/RD Aura Sync Red Switch
• Mouse: Corsair Ironclaw RGB

Moderatörün son düzenlenenleri:

DoganCn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2.el mi sıfır mı toplayacaksınız

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) RGB önermem
sebebi ses seviyesi cidden az hiç iyi değil bana kalırsa az kalıyor baya sesi diğer kulaklıklara göre

Razer Blackshark V2 + USB Mic Enhancer 7.1 Oyuncu Kulaklığı alabilirsin çok kaliteli

ver gördüğüm kadarı ile hiç bir ürününüzde aynı marka yok bana kalırsa aynı marka kullanmaya çalışın elinizden geldiğince
klavye olarak bana kalırsa bunu alırsanız daha iyi olur hemde razer oyunlarda özel aydınlatması var mesala cs de canın azaldı klavyenin bir kısmı kırmızıya dönüyor lolde flash aldın f kısmı sarı oluyor gittikçe azalıyor vs

Razer Ornata Chroma V2 klavye olarak bunu alabilirsiniz

Son düzenleme:

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) RGB önermem
sebebi ses seviyesi cidden az hiç iyi değil bana kalırsa az kalıyor baya sesi diğer kulaklıklara göre
onun yerine Razer Blackshark V2 alabilirsin çok kaliteli
ver gördüğüm kadarı ile hiç bir ürününüzde aynı marka yok bana kalırsa aynı marka kullanmaya çalışın elinizden geldiğince
klavye olarak bana kalırsa bunu alırsanız daha iyi olur hemde razer oyunlarda özel aydınlatması var mesala cs de canın azaldı klavyenin bir kısmı kırmızıya dönüyor lolde flash aldın f kısmı sarı oluyor gittikçe azalıyor vs

Razer Ornata klavye olarak bunu alabilirsiniz
Mouse olarakta o fiyata alacağınız mousedan kat kat daha iyi sensöre sahip 2 razer önereceğim ikiside tamamen aynı sadece el tipinize göre değişik

RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse

Razer Basilisk V2 Optik Oyuncu Mouse

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Bu sistem alınır fakat alacağınız fiyatı belirtirseniz pahalı veya fiyatına göre uygun yorumu yapabilir arkadaşlar.

KS

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mouse olarakta o fiyata alacağınız mousedan kat kat daha iyi sensöre sahip 2 razer önereceğim ikiside tamamen aynı sadece el tipinize göre değişik

RAZER Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse

Razer Basilisk V2 Optik Oyuncu Mouse

Hocam ben çok fazla razer sevmiyorum görüntü olsun diye aldım bunları. Mouse + klavyeyi soracaksan ben cs falan oynamıyorum o yüzden beni bunlar tatmin etti ben açık dünya oyunları oynayacağım

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Hocam ben çok fazla razer sevmiyorum görüntü olsun diye aldım bunları. Mouse + klavyeyi soracaksan ben cs falan oynamıyorum o yüzden beni bunlar tatmin etti ben açık dünya oyunları oynayacağım
Yani aynı parayı verip daha kötü sensöre daha eski ürün almaktansa bunları almak daha mantıklı piyasada basiliks v3 haricinde nerdeyse en iyi sensör yine kendisi v2 de siz bilirsiniz tabii

KS

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani aynı parayı verip daha kötü sensöre daha eski ürün almaktansa bunları almak daha mantıklı piyasada basiliks v3 haricinde nerdeyse en iyi sensör yine kendisi v2 de siz bilirsiniz tabii
Hocam çene kası gibi mouselar daha hoş geliyor o küçük kasalılar pek hoşuma gitmiyor adlarını bilmediğim için bu kelimeleri kullandım.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
40Bine 3060Ti biraz düşük kalmış. Anladıgım kadarıyla Ekipmanlar 10K civarı tutuyor sizin kasa için 30K bütçeniz var sanırım.

KS

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
40Bine 3060Ti biraz düşük kalmış. Anladıgım kadarıyla Ekipmanlar 10K civarı tutuyor sizin kasa için 30K bütçeniz var sanırım.
Yani şöyle fiyatlara tam olarak bakmadım ama mouse klavye monitör kulaklık 10bin civarı tutuyor yaklaşık 30binde kasa olarak ama tam fiyat bakmadım daha.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Hocam 35-40 bin için 3060ti çok düşük kalmış diye düşünüyorum. @ugur.gozaydin arkadaşa bütçe ve ekipman dahil mi değil mi söyleyebilirsen sana daha güzel bir kombin yapabilir. Karar senin.

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...0gb-nvme-m2-ssd-rtx3070ti-mert-gunhan-p-41793

SSD 1TB 3500 Yazma olanı seçiyoruz.

İşlemci 12400F den %10 daha performanslı 12600. Vatandaki sistemde sıvı soğutma ve 1TB SSD lazım oda yaklaşık 2.5-3K tutar. Kasa Cougar kalitelidir.

KS

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...0gb-nvme-m2-ssd-rtx3070ti-mert-gunhan-p-41793

SSD 1TB 3500 Yazma olanı seçiyoruz.

İşlemci 12400F den %10 daha performanslı 12600. Vatandaki sistemde sıvı soğutma ve 1TB SSD lazım oda yaklaşık 2.5-3K tutar. Kasa Cougar kalitelidir.
Benim attığım sıvı soğutma ve ssd olur mu birde bu ürünü mağazada bulabilir miyim internetten sipariş etmek yerine
35-40K için çok düşük segment bir sistem olmuş.
Ekipman dahil fiyat

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benim attığım sıvı soğutma ve ssd olur mu birde bu ürünü mağazada bulabilir miyim internetten sipariş etmek yerine

Ekipman dahil fiyat
Ekipman dahil olsa bile çok pahalı bir sistem. Ekipmanları monitör dahil 7K gibi bir fiyata halledip 33K bütçeye çok daha iyi sistem alınabilir.

KS

SaykoMatara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekipman dahil olsa bile çok pahalı bir sistem. Ekipmanları monitör dahil 7K gibi bir fiyata halledip 33K bütçeye çok daha iyi sistem alınabilir.
Abi isteğim 2k monitör olması zaten ben valo falan atmayacağım açık dünya oyunları oynayacağım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Abi isteğim 2k monitör olması zaten ben valo falan atmayacağım açık dünya oyunları oynayacağım
4000-4500 TL monitör hatta ürün adı vereyim 4400 TL G27Q Gigabyte monitör İtopya adresinde. Mouse ortalama 500 TL, kulaklık ve klavyeyi ortalama 2000 TL ye halledersiniz. Toplam 7K işte.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri