- Konu Sahibi
Teşekkür ederim yardımlarınız için Hocam.Muhtemelen 2 hafta içinde almış olacağım.Tabi hocam. Dikey kart takma ekstra isteğe bağlı
Teşekkür ederim yardımlarınız için Hocam.Muhtemelen 2 hafta içinde almış olacağım.Tabi hocam. Dikey kart takma ekstra isteğe bağlı
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.Teşekkür ederim yardımlarınız için Hocam.Muhtemelen 2 hafta içinde almış olacağım.
Hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın fakat şuan ki sistem bütçemi biraz aştı.30k oldu fiyatı. GPU yu 6750 XT yapıp CPU'yu R5 5600X'e çeksem 1080P ve 2K da sıkıntı yaşar mıyım? Ya da fiyatı nasıl düşürebilirim?Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun.
Bütçe ne oldu ona göre söyleyeyimHocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın fakat şuan ki sistem bütçemi biraz aştı.30k oldu fiyatı. GPU yu 6750 XT yapıp CPU'yu R5 5600X'e çeksem 1080P ve 2K da sıkıntı yaşar mıyım? Ya da fiyatı nasıl düşürebilirim?
bütçe 26-27kBütçe ne oldu ona göre söyleyeyim
Direk ilk önerdiğimi al o zamanbütçe 26-27k
İlk attığınız ekran kartı sadece 1 sitede var ve o siteyi biraz araştırdığımda güvenilir olmadığını gördüm o yüzden onu es geçtim.Direk ilk önerdiğimim al o zaman
Ya da işlemci ve anakartı bununla değiştirip al.
ANAKART:Asus Prime B550M-K
İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 5600
Gençer Gaming güvenilir hocam daha önce forumdan sistem alan çok kişi olduİlk attığınız ekran kartı sadece 1 sitede var ve o siteyi biraz araştırdığımda güvenilir olmadığını gördüm o yüzden onu es geçtim.
Hocam peki XFX SWFT 6800 modelini alsam işlemciye dokunmama gerek kalmadan bütçeyi 27k'ya sabitleyebilirim.Bu model ne durumda sizce?Gençer Gaming güvenilir hocam daha önce forumdan sistem alan çok kişi oldu
XFX önermiyorum hocam Wattman alan çok kişi oluyor. Her markanın Biosu farklı MHZ voltaj değerleri farklı.Hocam peki XFX SWFT 6800 modelini alsam işlemciye dokunmama gerek kalmadan bütçeyi 27k'ya sabitleyebilirim.Bu model ne durumda sizce?
Sadece CPU soğutucuyu Arctic Freezer 34 eSports DUO yaparım.Onun dışında evet iyi alınır.XFX önermiyorum hocam Wattman alan çok kişi oluyor. Her markanın Biosu farklı MHZ voltaj değerleri farklı.
SANA EKRAN KARTINI RX 6800 OLARAK TUTARAK ÖNEREBİLCEĞİM SİSTEM BUDUR
ANAKART:Asus Prime B550M-K
İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 5600
RAM:Corsair VENGEANCE LPX 32 GB (2X16) 3600 MHz DDR4 CL18
EKRAN KARTI:Gigabyte RX 6800 GAMING OC 16GB
SSD:Kingston NV2 1 TB
İŞLEMCİ SOĞUTUCU:ID-COOLING SE-224-XT Black V2
PSU:THERMALTAKE Toughpower GF 850W 80+ GOLD Full Modüler
KASA:Dark Maxima V20
TOPLAM FİYAT: 27.529 TL
Yapmana gerek yok 5600 için önerdiğim yeter tabi karar seninSadece CPU soğutucuyu Arctic Freezer 34 eSports DUO yaparım.Onun dışında evet iyi alınır.
Teşekkür ederim Hocam.Hocam şimdi aklıma geldi Rami değiştirdim. 3200MHZ koydum. Anakart 4400MHZ desteklesede işlemci 3200MHZ destekliyor bunun üstünde Ram kullanırsak AMD ekran kartı bunu hata olarak algılayıp wattman verebiliyor.
Fiyat 300tTL düştü
Rica ederim.Teşekkür ederim Hocam.
Hocam işlemciyi Ryzen 7 5700X yapsam fiyat 28.600 oluyor.Onu da karşılayabilirim. Sizin önerdiğiniz ID-COOLING SE-224-XT Black V2 R7 5700X'i soğutmakta yeterli olur mu?Rica ederim.
OlmazHocam işlemciyi Ryzen 7 5700X yapsam fiyat 28.400 oluyor.Onu da karşılayabilirim. Sizin önerdiğiniz ID-COOLING SE-224-XT Black V2 R7 5700X'i soğutmakta yeterli olur mu?
Onun yerinede Arctic Freezer 34 eSports DUO koyuyorum o zaman.Ne yapalım 29k olsun bakalım,sonuçta 1 defa alıyoruz.
Anakartı ne yapmam gerekli peki?Onun yerinede Arctic Freezer 34 eSports DUO koyuyorum o zaman.Ne yapalım 29k olsun bakalım,sonuçta 1 defa alıyoruz.