Rtx 3070 li Sistem Bütçe 14K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sitede fan ile beraber satıldığı not düşülmüş ki multipack MPK o demek zaten. Firmadan soğutucuyu isteyebilirdiniz ayıplı yada eksik mal satamazlar. İade talebi de olur tabi.

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İade belgelerini hazırladım. Yarın ararım fan gönderirlerse sorun etmem. Ama göndermezlerse iade edeceğim. 
Bugün de aradım ama telesekreter çıktı hep. Yarın tekrar denerim şansımı.

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mail attım dedim gönderilmesi gerekiyorsa fanı gönderin diye. Fan dahil değildir diye dönüş yaptılar. (ürün aciklamasinda fan dahil yazıyor.) Sizce iade edeyim mi? Bu adamlar bir sıkıntı çıkarır gibi geliyor bana. Yoksa fanı da yollamalari için tüketici haklarına basvurayim mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öyle saçmalık mı olur size MPK olanın fan dahil olduğunu söyledim ve sitede yazıyordu fan dahil diye. İade edin siz böyle saçmalık olmaz.

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam bu rtx 3070 lerde

Asus 2 fanlı olan ve palit 3 fanlı olan arasında gidip geliyorum. Diğerleri fiyat olarak neredeyse 1000tl daha pahali. Bu kadar beklemisken ayın 24 unu efsane cumayı bekleyeceğim . Sen olsan hangisini tercih ederdin? (Eğer arada 100-150tl fiyat farkı olursa onu görmezden gelebilirim)
3700x işlemcim var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben olsam PALIT 3 fanlıyı seçerdim ama fiyat farkı varsa ASUS modeli alabilirsiniz sorun yok. 2 fanlı modellerde 70 decere sınırı çok geçen kart yok piyasada. Bütçenize göre davranın derim pişman olmazsınız iki türlüde.

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Paliti n11 de indirimle beraber 6400e alabilirdim. Ama yanlış ürün olan işlemcinin işi uzun sürdü paranın geri yatması. Elimde para olmayınca alamadım. Efsane cumayı bekleyeceğim artık 

https://m.n11.com/ugreen-cat7-flat-ethernet-kablosu-P413752765

Bana önerdiğiniz kablo buydu değil mi? 
Bunun haricinde almam gereken bir şey olacak mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kartların maksimum boyu 32cm filan oluyor ki bu değer çok fazla. Çoğu 29-31cm arasında olur. MSI MAG FORGE 100R sizin kasanız bu ve özelliklerinde 330mm yani 33cm uzunluğa kadar desteğinin olduğu yazılmış. Siz yine kartların uzunluğuna bakın 33cm uzunluğu geçen bir kart yok ama olursa onu tercih etmeyin.

KS

Feyyazbegen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rtx 3070 Asus dual (oc olmayan) ekran kartını siparis verdim. Ellerinize sağlık. Montaj işi kaldı bir tek. montaj için önereceğiniz video var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hayırlı olsun diyorum.

Montaj için Sistem Toplama videolarını izleyebilirsiniz PC Hocası kanalı veya başka kanallardan. Ayrıca 200-300 TL arasında bir fiyat alıyorlar ama istanbul içindeyseniz QP Bilişim mağazasında montaj yaptırabilirsiniz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri