Rtx 3070 sistem için monitör önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rtx 3070 ekran kartına sahip yeni bir sistem aldım lakin monitör almadım. Fps oyunlarıyla bu zamana kadar alakam olmadı bundan sonra da nadiren olacağını düşünüyorum. IPS panel bir monitör almak niyetindeyim. 2k monitör almam gerekir mi? Ayrıca g-sync ve g-sync compatiblenin ne gibi farkları olduğunu söyleyip monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? 3000 tlnin üzerine çıkmamak niyetindeyim. Şimdiden teşekkürler. lg 27gn800-b vs lg 27gn850-b - ACER VG272UP ürünlerine baktım bunların arasından en iyisi hangisidir?

Hakan Taş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1080P de kulllanmayın.Acer ın modelinde kamera var ama renk sayısı Lg ye göre az bu tam ne anlama gelir bilmiyorum. Online oyunlarla aranız yoksa 144 hz 1ms monitör almanıza gerek yok bence.

G-Sync Compatible Amd Freesync destekleyen mönitörlerde Nvidia G-sync kullanmanı sağlayan teknoloji. Forumlarda kimisi gerçek G-sync kadar iyi demiş kimiside çok fazla yansıma yapıyor demiş.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FPS oyunları vb. rekabetçi oyunları sıralamalara oynamıyorsanız yüksek hertz ve 1080p işinize gelmez. 2K çözünürlük sizin için iyidir. LG GN800-B , 27GN850 veya Acer Nitro VG272UP ürününü öneririm ikisi de oldukça iyi ürünler bu fiyat bandına. Alternatif bakıp önerinizi yaparım.

KS

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler, almışken 200-300 TL'yi düşünmeyip iyisini alayım diyorum yine de tavsiyeniz aynı kalır mı yoksa gl850 daha iyi der misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bulduğunuz tüm ürünler 10 bit(8+2 Bit FRC) IPS panellere sahip. Hepsi, renk vs. olarak iyi ürünler. LG GN850 ürününün avantajı ayak tasarımı ki bence güzel bir artı. Başka alternatif bulamadım, benim 2 favorim var burada GN850 ve Acer Nitro VG272UP ürünü.

Eğer biraz daha çıkarım derseniz bence DELL S2721DGF bu ürünü alıp geçin.

KS

LordHaliax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Acerin monitörü rtings te olmadığından lg gn850yi almaya karar verdim tavsiyeleriniz için teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İncehesap Cuma indirimlerini bekleyebilirseniz belki iyi bir ürün indirime girebilir.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri