Rtx 3070 sisteme monitor tavsiye

Simurg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rtx 3070 ekran kartı, ryzen 5 5600x işlemcili sisteme monitor bakiyorum ama piyasada o kadar fazla monitör varmış ki sistem toplamaktan daha zormuş monitör seçmek :D . Daha çok hikaye tabanlı oyunlar , strateji oyunları ve pes, fifa tarzı oyunları oynuyorum. Bütçem 3500 civari belki biraz daha zorlayabilirim.  Şu konuda kararsız kaldım 27 inc ips panel mi ? Yoksa 32,34 inc  VA panel mi almalıyım? Önerilerinizi bekliyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Gigabyte 27" M27Q 170Hz 0.5ms IPS Panel + KVM Özelliği - 3.499 TL - Başka ürünlere bakmanıza gerek yok. Şuan için alabileceğiniz en iyi 2K kaliteli panel ve ergonomik yapıda iyi bir oyuncu monitörüdür. Başka ürün önermem bu bütçe ve biraz daha üzerine.

1080p için en ideal boyut 24" ve 1440p için en ideal boyut 27" tir.

Panel kalitesine gelirsek oyuncu monitörlerinde panel kalitesi sıralaması en iyiden başlayarak şu şekildedir. OLED > Nano IPS > IPS > PLS > VA > TN diye sıralanırlar. En iyi deneyimi OLED yeni bir teknoloji şuan tek bir üründe var oda 1000 Dolardan fazla olacak gibi yeni tanıtıldı daha. Nano IPS yeni sayılır daha bir buçuk sene filan oldu monitörlerde.

O panelde LG 27" 27GL850-B 144Hz 1ms Nano IPS Panel - 3.899 TL bu ürünü önerebilirim ama genel olarak Gigabyte ürün daha başarılı bir üründür. Sebebi bu ürün ucuz diyebileceğim bir Nano IPS panele sahip yani daha kaliteli Nano IPS paneller gibi değil.

Özetlersem Gigabyte ürünü sizin alabileceğiniz en iyi ürün ki benimde önerebileceğim en iyi ürün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri