E erenselim Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 10 Mar 2023 Mesajlar 166 Tepki 18 2 Nis 2023 #1 Arkadaşlar herkese selam, MSI RTX 3070 SUPRİM X ekran kartım var valoranta girince ledler devre dışı kalıyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 2 Nis 2023
Arkadaşlar herkese selam, MSI RTX 3070 SUPRİM X ekran kartım var valoranta girince ledler devre dışı kalıyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
S C O Profesyonel Üye Profesyonel Üye Katılım 8 Ağu 2022 Mesajlar 3,663 Tepki 1,330 2 Nis 2023 #2 erenselim' Alıntı: Arkadaşlar herkese selam RTX 3070 SUPRİM X ekran kartım var valoranta girince ledler devre dışı kalıyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla ... Led'ler devre dışı kalıyor derken? Pek orayı anlamadım.
erenselim' Alıntı: Arkadaşlar herkese selam RTX 3070 SUPRİM X ekran kartım var valoranta girince ledler devre dışı kalıyor sebebi ne olabilir yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla ... Led'ler devre dışı kalıyor derken? Pek orayı anlamadım.