Bütçeniz nedir ve ekran kartı harici değil mi ?rtx 3070 ti ekran kartım var bunun için iyi bir sistem arıyorum ama yoğun araştırmalarıma göre dar boğaz yapmayan bir işlemci bulamadım sorunumu çözebilecek olan varsa yardımınızı beklerim teşekkürler.
Hayır sistemi ekran kartsiz onerelim dimi parça parçatemiz 0 ayarında 7 bin e aldım
amd intel farketmez
tam performans almak istiyorum
dostum yani istediğin ekran kartsız 23 k ya kadar kasa öneris değilmi monıtro vs yokevet efenim
23 k da olur
ama hakkını versin 3 5 çıkarım onda sorun yok
Buna Kingston m2ssd yerine kc 3000 alabilirsin psu upgrade edebilirsin geri kalanı gayet iyiDdr5 burası var anaksrti upg edebilirsin ve işlemciyi Konu içindeki mesaj 'Fiyatina Gore Nasil ?' https://forum.pchocasi.com.tr/konu/fiyatina-gore-nasil.48597/post-368938
Bakayım biekran kartı 330mm falan sığarmı bu kasaya
Hazır mantıksız olur tek tek toplamaniz daha iyidir eğer toplamayı bilmiyorsan parça parça al vatan a falan toplatben ince hesapdan bakmıştım hazır gelirse daha iyi olur diye
Darboğaz derken ?hocam her halükarda darboğaz oranı var onun yokmu bi çözümü
toplamayı biliyorum da malzeme elimde patlarsa kafayı yerim
Darboğaz derken ?
Yanlış orası i5 12400f ile rtx 3060 dada darboğaz gözüküyorDarboğaz Hesaplayıcı | PC Builds
Bilgisayarınızdaki darboğaz ve tıkanma noktası sorunları için size benzersiz bir hesap makinesi getiriyoruz. PC'niz için en uygun işlemci ve grafik kartını seçmenize yardımcı olacağız. Hesap makinemiz, darboğaz sorunlarını azaltmak veya ortadan kaldırmak için size en iyi çözümleri sunar.pc-builds.com
1080p de
Orası yanlış hocam boş yere bakmayın bilgimiz var isterseniz @yunusx36 size bu sayfa hakkında bilgi verebilir
yav bu sitelere bakmak saçmalık tamamen alakası bıle yok