rtx 3070ti fps sorunu

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
arkadaşlar i5 12400f rtx 3070ti sistemim var vokun yeni çıkardığı sistemdeki spiderman oyunu fps değerlerine baktım her şey aynı ayarlarda aynı fpsleri alıyoruz sebebi nedir oyunun optimizasyonu mu kötü acaba?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam sanırım yazımda yanlış yaptınız. Konuyu tam olarak anlayamadım. Detaylı ve anlaşılır yazar mısınız ?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Hocam sanırım yazımda yanlış yaptınız. Konuyu tam olarak anlayamadım. Detaylı ve anlaşılır yazar mısınız ?
hocam volkan oyun kuvvetleri yeni sistem çıkardı ya hani rtx 3060ti ryzen 5 5600 lü oyun testini izlerken aldığı fps bnm aldığım fps ile aynı sorun bende mi oyundamı acaba?
sistemim: rtx 3070ti + i512400f

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
hocam volkan oyun kuvvetleri yeni sistem çıkardı ya hani rtx 3060ti ryzen 5 5600 lü oyun testini izlerken aldığı fps bnm aldığım fps ile aynı sorun bende mi oyundamı acaba?
sistemim: rtx 3070ti + i512400f
Ayar veya çözünürlük farkları olabilir hocam. Eğer tüm değerler aynıysa driver güncellemeyi deneyin.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
driver en son güncellemede çözünürlükler aynı

oyunun optimizasyonu mu sıkıntılı acaba
Ayarları yapıyorsa videoda o ayarlara alıp deneyin hocam. Optimizasyon veya oyun orijinalliği etkiliyor olabilir. Oyun dünyasındaki farklı noktalarda fps değişkenlik gösterebilir.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Ayarları yapıyorsa videoda o ayarlara alıp deneyin hocam. Optimizasyon veya oyun orijinalliği etkiliyor olabilir. Oyun dünyasındaki farklı noktalarda fps değişkenlik gösterebilir.
mesela forza horizon 5 tede bnm fps hep 82 83 sabit fps sabit ayarıda kapalı iken

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kartın oyunlardaki değerlerini bilmediğim için kesin bir şey diyemem hocam. İşlemcisi daha iyi sistemler sizinkinden biraz daha yüksek alacaktır. Ancak aynı sistemler de daha düşük değerler alıyorsanız ;
Ddu ile mevcut driverı kaldırıp yeniden kurulum sağlayın.
Windows Update tamamlayın.
Arkada sistemi kullanan program olup olmadığını kontrol edin.

XMP açık değilse onu da açabilirsiniz ufak da olsa fps etkisi yaratır.
Açık değilse rehberler üzerinden açmayı öğrenebilirsiniz.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
arkadaşlar i5 12400f rtx 3070ti sistemim var vokun yeni çıkardığı sistemdeki spiderman oyunu fps değerlerine baktım her şey aynı ayarlarda aynı fpsleri alıyoruz sebebi nedir oyunun optimizasyonu mu kötü acaba?
3060 ti ile 3070 ti arasında dağlar kadar bi fark yok dostum zaten. kısmen aynı fpsi alman normal

elraen-gg mi hocam o sistem?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
3060 ti ile 3070 ti arasında dağlar kadar bi fark yok dostum zaten. kısmen aynı fpsi alman normal

elraen-gg mi hocam o sistem?
elraen sistemiyle aynı rtx 3070ti ile 3060ti arasındaki fark küçük değil bu arada fpsler aynı 1 fps bile fazla değil

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri