arkadaşlar i5 12400f rtx 3070ti sistemim var vokun yeni çıkardığı sistemdeki spiderman oyunu fps değerlerine baktım her şey aynı ayarlarda aynı fpsleri alıyoruz sebebi nedir oyunun optimizasyonu mu kötü acaba?
hocam volkan oyun kuvvetleri yeni sistem çıkardı ya hani rtx 3060ti ryzen 5 5600 lü oyun testini izlerken aldığı fps bnm aldığım fps ile aynı sorun bende mi oyundamı acaba?Hocam sanırım yazımda yanlış yaptınız. Konuyu tam olarak anlayamadım. Detaylı ve anlaşılır yazar mısınız ?
Ayar veya çözünürlük farkları olabilir hocam. Eğer tüm değerler aynıysa driver güncellemeyi deneyin.hocam volkan oyun kuvvetleri yeni sistem çıkardı ya hani rtx 3060ti ryzen 5 5600 lü oyun testini izlerken aldığı fps bnm aldığım fps ile aynı sorun bende mi oyundamı acaba?
sistemim: rtx 3070ti + i512400f
driver en son güncellemede çözünürlükler aynıAyar veya çözünürlük farkları olabilir hocam. Eğer tüm değerler aynıysa driver güncellemeyi deneyin.
oyunun optimizasyonu mu sıkıntılı acabaAyar veya çözünürlük farkları olabilir hocam. Eğer tüm değerler aynıysa driver güncellemeyi deneyin.
Ayarları yapıyorsa videoda o ayarlara alıp deneyin hocam. Optimizasyon veya oyun orijinalliği etkiliyor olabilir. Oyun dünyasındaki farklı noktalarda fps değişkenlik gösterebilir.driver en son güncellemede çözünürlükler aynı
oyunun optimizasyonu mu sıkıntılı acaba
mesela forza horizon 5 tede bnm fps hep 82 83 sabit fps sabit ayarıda kapalı ikenAyarları yapıyorsa videoda o ayarlara alıp deneyin hocam. Optimizasyon veya oyun orijinalliği etkiliyor olabilir. Oyun dünyasındaki farklı noktalarda fps değişkenlik gösterebilir.
3060 ti ile 3070 ti arasında dağlar kadar bi fark yok dostum zaten. kısmen aynı fpsi alman normalarkadaşlar i5 12400f rtx 3070ti sistemim var vokun yeni çıkardığı sistemdeki spiderman oyunu fps değerlerine baktım her şey aynı ayarlarda aynı fpsleri alıyoruz sebebi nedir oyunun optimizasyonu mu kötü acaba?
elraen-gg mi hocam o sistem?arkadaşlar i5 12400f rtx 3070ti sistemim var vokun yeni çıkardığı sistemdeki spiderman oyunu fps değerlerine baktım her şey aynı ayarlarda aynı fpsleri alıyoruz sebebi nedir oyunun optimizasyonu mu kötü acaba?
elraen sistemiyle aynı rtx 3070ti ile 3060ti arasındaki fark küçük değil bu arada fpsler aynı 1 fps bile fazla değil3060 ti ile 3070 ti arasında dağlar kadar bi fark yok dostum zaten. kısmen aynı fpsi alman normal
elraen-gg mi hocam o sistem?