RTX 3070Ti Vs RX 6800Xt Hangisini Tercih Etmeliyim?

Organik Patates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar,

Yayın, video, Edit, 3D ve 2K oyun oynamak için kullanacağım. Elimde iki model var alabileceğim

1 ) Zotac amp holo Rtx 3070ti
2 ) Saphire pulse Rx 6800xt

Gönlüm nvidia diyor bellek ihtiyacım amd. Siz hangisini neden tercih ederisiniz ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Yayın, video, Edit, 3D ve 2K oyun oynamak için kullanacağım. Elimde iki model var alabileceğim

Gönlüm nvidia diyor bellek ihtiyacım amd. Siz hangisini neden tercih ederisiniz ?
3070 ti

Veya 4060 Ti

Boramo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ben yaklaşık 1 hafta önce pckolik sitesinden tronv3 özelleştirerek almıştım amd kartların sorunlarıyla uğraşmaktansa 5yıl kafam rahat olsun mantığıyla aldım tabi 4060ti düşünürsen orası farklı bi konu

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Selamlar,

Sadece oyun için almıyorsan Nvidia tercih etmelisin.

swohere

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Selamlar,

Ben gözüm kapalı rx6800xt yi tercih ederdim, suan ki ekran kartim asus rog strix rx6800 cidden canavar, en ufak bir sorunda iade değişim alıyorlar ayrıca bu zamana kadar hicbir sorunla karsılasmadım seni bilemem.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bende aynı kart var amd bulaşmanı tavsiye etmem.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
kötü çünkü nasıl neden 1-2 ay problem çıkarmaz diğer ay çıkarır oyundan atar ekran kartı kendini kapatır açar

yani kullananlar var etrafımda ha evet çok büyük sorun değil ama mükemmel kusursuz bi şey istiyorsan nvidia.

Düşük bütçede amd mantıklı ama 3070ti muadillerine çıkınca amd sisteme o para verilmez.

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Selamlar,

Bence nvidia almaniz daha mantıklı edit ve 3d isler icin nvidianın performansı daha yüksek amd genel olarak sadece oyun oynayanlar için cikarilmis bir kart denilebilir

KS

Organik Patates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ever bide render edit muhabbeti varsa kesinlikle nvidia.
Peki sadece Yayın,kayıt ve 2K oyunu ele alırsak ? BF 2042 ve Forza 5 te 8 gb sınırına dayanıyorum. Birkaç oyun daha var tabi ama onları yazmıyorum. Vram dolarsa yayın veya kayıtta ne gibi donmalar olur ? yada olurmu ?

Birde nvidia tarafında Evga ftw3 ultra buldum sanırım onu alırım alırsam. amd tarafında da asrock phantom gaming.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Peki sadece Yayın,kayıt ve 2K oyunu ele alırsak ? BF 2042 ve Forza 5 te 8 gb sınırına dayanıyorum. Birkaç oyun daha var tabi ama onları yazmıyorum. Vram dolarsa yayın veya kayıtta ne gibi donmalar olur ? yada olurmu ?

Birde nvidia tarafında Evga ftw3 ultra buldum sanırım onu alırım alırsam. amd tarafında da asrock phantom gaming.
2k kısmını görmemişim.

2K ise Bütçen yetiyorsa Vrami yüksek nvidia almalısın 3070ti kurtarmaz. Ben 1080p kullandığım için sıkıntı olmuyor.

Bütçe yetmiyorsa riskleri göze alıp zaten amdden başka şans kalmıyor :D

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
6800xt , sonuçta 2k kullancak 8gb yetmez renderde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri