RTX 3080 ile Pc Toplanabilir mi? Detaylar..

FarukG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam rtx 3080 ile 25 bin tl bandında sistem toplanabilir mi? Toplanırsa neler güzel gider (uyumlu olur)? Monitör ve klavye-mouse dahil değil. Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bazı şeylerden kısılırsa 12400f 3080 toplanabilir. Kaliteli bileşenli 3070-3070ti de toplanabilir. Kararı siz verin illa 3080 isterseniz toplamaya çalışırım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam rtx 3080 ile 25 bin tl bandında sistem toplanabilir mi? Toplanırsa neler güzel gider (uyumlu olur)? Monitör ve klavye-mouse dahil değil. Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkürler hayırlı günler dilerim.
Kartın kendisi en kötüsünün iyisi 18.100 ₺ biraz zor.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
28-29k seviyesinde bir ihtimal bulunabilir hazır sistemler. Ama yukarıda belirtildiği gibi bir tık kısmalar olabilir. O bütçeyle rtx 3070ti barındıran sağlam bir sistem toplamak daha doğru olur.

KS

FarukG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bazı şeylerden kısılırsa 12400f 3080 toplanabilir. Kaliteli bileşenli 3070-3070ti de toplanabilir. Kararı siz verin illa 3080 isterseniz toplamaya çalışırım.
hocam benim pek bir bilgim yok açıkçası siz daha iyi bilirsiniz eğer aralarında çok fazla kalite ve performans farkı olmayacak ise istediğiniz gibi yapabilirsiniz, zahmet için kusurumuza bakmayın.Kaliteli ve yüksek grafik ayarlarında oyun açabileceğim bir sistem olsa iyi olur illa 3080 olacak diye bir zorunluluğumuz yok. (render veya adobe kullanmayacağız)

Son düzenleme:

nserkanates

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam benim pek bir bilgim yok açıkçası siz daha iyi bilirsiniz eğer aralarında çok fazla kalite ve performans farkı olmayacak ise istediğiniz gibi yapabilirsiniz, zahmet için kusurumuza bakmayın.
Kral bu sistemle ne yapacağına bağlı. Render alıcam adobe kullacam vs dersen 3080 daha iyi performans verir sana. Ha yok oyun amaçlı ise 2 k bir monitör ile 3070 Ti sistemde her türlü işini görür ve bileşenlerin daha performanslı olur darboğaz olmaz.

KS

FarukG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kral bu sistemle ne yapacağına bağlı. Render alıcam adobe kullacam vs dersen 3080 daha iyi performans verir sana. Ha yok oyun amaçlı ise 2 k bir monitör ile 3070 Ti sistemde her türlü işini görür ve bileşenlerin daha performanslı olur darboğaz olmaz.
yani render almayı düşünmüyoruz ya da adobe kullanmayı şuan için düşünmüyoruz, 3070 ti birkaç kez önerildi 3070 ti'ı araştırmayı düşünüyoruz iyice, tavsiyen içi sağol. Fakat oyunlar maximum'a yakın oynamak da iyi olur onun için güzel bir sistem istiyorum ve parçalara bakıyorum fakat bilgim az oldugu için biraz zorlanıyorum, toparlarsak "Render yapmayacağım ve adobe kullanmayacağım, Oyunları çok yüksek kalitede oynayacağım". Ayrıca ram'ler (örnek olarak) ileriki zamanlarda elimize para geçtikçe yükseltilebilir o yüzden daha çok uzun zamanda pek değiştirilmesi mümkün olmayacak şeylerin yüksek kalitede (bütçe için yüksek kalite) olması iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri