HaQQus' u takip edin. O üst segmente ara ara sistem çıkarıyor. Konfigürasyon konusunda da başarılı işler ortaya koyuyor.
Alienware 240hz siparişini veriyorum o halde hocam 2060 veya 3060la kullanacağım.Olmaz hocam.
O da denk gelirse bir de sayılı ürün çıkıyor.Genellikle son sistemlerde giriş/orta segment baz alınıyor. Medal X5 veya Skygate tarzı üst segment ürünler çıksa güzel olur aslında. Muhtemelen fiyat olarak anlaşılamıyor o segmentte
3060 iyidir hocam. Monitör gsync destekli olursa daha iyi olur diye biliyorum tabi daha iyi bilenler yorum yaparsa net bilgi almış oluruz.Alienware 240hz siparişini veriyorum o halde hocam 2060 veya 3060la kullanacağım.
Aldım hocam alienware i 5500e. Parayı boşa mı attık bilmiyorum ama.3060 iyidir hocam. Monitör gsync destekli olursa daha iyi olur diye biliyorum tabi daha iyi bilenler yorum yaparsa net bilgi almış oluruz.
Hayırlı olsunAldım hocam alienware i 5500e. Parayı boşa mı attık bilmiyorum ama.
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Hayırlı olsunAldım hocam alienware i 5500e. Parayı boşa mı attık bilmiyorum ama.