Kasa modeli nedir hocam ?
Thermaltake den daha önce ürün almadım . İyi soğutur mu?Aşağıdaki ürün alınabilir.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kaliteli markadadır sizin attığınızda alınabilir 2 ürününde incelemelerini izleyin.Thermaltake den daha önce ürün almadım . İyi soğutur mu?
https://www.n11.com/urun/asus-rog-s...qE8bpD1lYA7dUO9FTRdfvU9Rh82Z4cDBoCRDIQAvD_BwE böyle bir ürün daha var
Ve discordunuz var ise oradan daha rahat konuşabiliriz.
Ama internetteki 13900k testleri beni korkutuyor . Çok sıcak işlemci . Bunlar yeterli olur mu?Kaliteli markadadır sizin attığınızda alınabilir 2 ürününde incelemelerini izleyin.
Öyle karar veririn.
Kaliteli almak lazım hocam.Ama internetteki 13900k testleri beni korkutuyor . Çok sıcak işlemci . Bunlar yeterli olur mu?
13900k ile test yapan ne yazık ki bulamadım . Başka cpu ların testine bakacağımKaliteli almak lazım hocam.
O yüzden incelemelerine bakın diyorum.
Anakart olarak z790 alacağım hangi modeli önerirsin ? 13900K ya ne iyi gider?Kaliteli almak lazım hocam.
O yüzden incelemelerine bakın diyorum.
Anakart iyi marka ve modeli nedir ?Anakart olarak z790 alacağım hangi modeli önerirsin ? 13900K ya ne iyi gider?
Benim sorduğum zaten anakart modeli idiAnakart iyi marka ve modeli nedir ?
Bütçenizi bilmediğimdenBenim sorduğum zaten anakart modeli idi. z790 ın hangi modelini alacağıma karar vermedim .
Bu sıvı soğutma nasıl ? Bir adam kullanırken gördüm
![]()
Corsair iCUE H170i Elite Capellix Siyah 420 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Corsair iCUE H170i Elite Capellix Siyah 420 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog...Fv7IvaV71IZ8TERVj7Ag7HQcnIOWUZCRoC_jIQAvD_BwE Bir arkadaş bunu alalım diye tutturdu .Bu anakart ile sizin attığınız arasındaki veya diğer z790 lar ile arasındaki fark ne?Bütçenizi bilmediğimden
![]()
Asus Prime Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime Z790-P D4 Intel LGA1700 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.219,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DDR 5 ram almanız gerekmekte hocam bunu alırsanız.https://www.sinerji.gen.tr/asus-rog...Fv7IvaV71IZ8TERVj7Ag7HQcnIOWUZCRoC_jIQAvD_BwE Bir arkadaş bunu alalım diye tutturdu .Bu anakart ile sizin attığınız arasındaki veya diğer z790 lar ile arasındaki fark ne?
zaten ddr5 düşüyorum . Başka ddr5 li anakartlar arasındaki fark ne?DDR 5 ram almanız gerekmekte hocam bunu alırsanız.
Herhangi bir şekilde Taner Bey ile görüşmem mümkün mü bu konu hakkında?DDR 5 ram almanız gerekmekte hocam bunu alırsanız.
Yeni oğlu doğduğu için foruma vakit ayıramıyor.Herhangi bir şekilde Taner Bey ile görüşmem mümkün mü bu konu hakkında?
Peki anakart konusunda ne yapmalıyım?Yeni oğlu doğduğu için foruma vakit ayıramıyor.
Sizin önerdiğiniz güzel ürün ben olsam onu alırdım.Peki anakart konusunda ne yapmalıyım?
Sizin önerdiğiniz güzel ürün ben olsam onu alırdım.
www.n11.com