RTX 3080 Tİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar rtx 3080 ti ın yaklaşık fiyatı 1000 dolar olarak söyleniyor normalde 3080 ler türkiyeye 9000 11000 fiyatlarıyla gelmişti stok sonrası fiyatlar çok arttı yakın zamanda düşmeyecek deniliyor benim düşüncemde acaba 3080 ti yı normal fiyatında bulabilir miyim amerika-almanya-türkiye buralardan sipariş verebilirim ama bildiğim kadarıyla amerikada direk stok bitiriyorlar türkiyeye ise ekran kartı gelmiyor gelirse bile fahiş fiyat ile geliyor almanyayı bilmiyorum sizin bir bildiğiniz var mı nasıl normal fiyat ilen  alabilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Asla normal bir fiyattan alamazsınız bu piyasada. Ancak yurtdışından her durumda Türkiye piyasasından ucuza alacağınız kesin. Ancak en az 15K fiyatları gözden çıkartın derim.

KS

Kerem Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yurt dışı bi ebay var heralde alınabilecek orda mallara güvenemiyorum çünkü bizzat ben almicam sizin bir öneriniz veya bildiğiniz başa bir site var mı çünkü teknoloji mağazalarında hemen stok biteceğini düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Amazon , newegg.com , bhphotovideo.com , walmart.com , bestbuy.com , stockx , currys.co.uk , gamestop.com , overclockers.co.uk

Bu yukarıdaki sitelere bakabilirsiniz kart satışı için. Bunlar bildiğim satın alma ve stok kontrol mecraları.

KS

Kerem Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet bu siteleri biliyorum ama bu sitelerde kalma ihtimalini sanmıyorum sonralarda stok girse 2 dk da alman lazım ben stoğa girdiğini görsem bile sepete ekleyene kadar stok biter bu yüzden ebay dan bakıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=4uIpuJZUfvE

şuan ebaydan baktım rtx 3080 ler 2500 dolardan başlıyor 3080 ti larıda 3000 e koysalar çok pahalı be ürünün normal fiyatının 3 katı heralde normalde de 2022 nin orta son larına kadar sürecek diyorlar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ben bu stok yakalama sorununuza nasıl bir öneri yapabilirim ki? Doğal olarak satış kanallarında stok girer ve biter buna sizin yapabileceğiniz tek şey hızlı davranmak. Yada 2022 yılı ilk çeyreğe kadar bekleyin biraz ortalık düzelebilir.

KS

Kerem Şahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
uğur bey teşşekürler yorumlarınız için yapılacak bir şey yok galiba
mining olayını kapatmaya çalıssalar bile bitiyor heralde bir şekilde kırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri