- Tepki
- 4
Merhaba arkadaşlar RTX 3090 24GB ekran kartı için darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Anakart var mıMerhaba arkadaşlar RTX 3090 24GB ekran kartı için darboğaz yapmayacak işlemci arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Anakart da alacağım şu anlık yok b550 almayı düşünüyorum çok fiyat uçuramamAnakart var mı
anakart+işlemci için max bütçen neAnakart da alacağım şu anlık yok b550 almayı düşünüyorum çok fiyat uçuramam
Anakart+İşlemci+Ram+Power maks 15anakart+işlemci için max bütçen ne
Sağol keşke ram de olsaydı daha iyi olurduZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.2adett
15k
ramde koydum 3. sıradaSağol keşke ram de olsaydı daha iyi olurdu
Anladım resmi çıkmamış sadeceramde koydum 3. sırada
aynen linke tıklayınca çıkıyor zaten herşeyiAnladım resmi çıkmamış sadece
DDR5 e çıkmak bu kadar önemli mı DDR 4 olsa olmaz mı?ramde koydum 3. sırada
ddr4 de 5700x işlemci koyulabilir 7600 5700x den daha iyi perf veriyor ve daha uzun ömürlü yani ddr5 daha mantıklı bu bütçedeDDR5 e çıkmak bu kadar önemli mı DDR 4 olsa olmaz mı?
Buna kasa da ekleyebilir miyiz? Ayrıca renkli kablolar var ya RGB li onlar da takılabilir kiddr4 de 5700x işlemci koyulabilir 7600 5700x den daha iyi perf veriyor ve daha uzun ömürlü yani ddr5 daha mantıklı bu bütçede
kasa için bütçe nedirBuna kasa da ekleyebilir miyiz? Ayrıca renkli kablolar var ya RGB li onlar da takılabilir ki
Yani çok birşey olmasın belki power arttırılabilir gibi geldi power 850 olsun. Üstüne kablolar ve kasa 4 k fln olsun makskasa için bütçe nedir
power 750w gayet yeterli olur ama yine 850w olsun dersenizYani çok birşey olmasın belki power arttırılabilir gibi geldi power 850 olsun. Üstüne kablolar ve kasa 4 k fln olsun maks
Tamamdır sağolpower 750w gayet yeterli olur ama yine 850w olsun derseniz
kasa 2.3k psu aynı fiyat geri 1.7k kaldı kablolar hakkında pek bilgim yok diğer hocalarım yardımcı olcaktır
Ömcellikle teşekkür ederim fakat benim sıvı soğutmaya da ihtiyacım var sizce CPU için ne almalıyımpower 750w gayet yeterli olur ama yine 850w olsun derseniz
kasa 2.3k psu aynı fiyat geri 1.7k kaldı kablolar hakkında pek bilgim yok diğer hocalarım yardımcı olcaktır
Ömcellikle teşekkür ederim fakat benim sıvı soğutmaya da ihtiyacım var sizce CPU için ne almalıyım