Soru RTX 4050 Laptop Vs 3060 Laptop

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hangisini öneririsiniz valorant cs go fifa oynuyacağım dlss 3 bu oyunlarda etki eder mi biri 13. Nesil işlemci biri 12 bilemedim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Dlss 3 daha iyi bir teknoloji ama oynayacağınız oyunlarda herhangi bir etkisi olmaz ama ilerde başka oyunlarda oynamak isterseniz 4050 daha iyi olabilir.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İşlemcilerin tam modelini ve hangi kartla kullanıldığını tam yazarsan daha iyi olur
Aklımdaki iki modeli atayim

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-5/ (lütfen monster alınmaz demeyin iyice araştırdım kullanan yakınlarım var aynı modeli
)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,450

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Benim ilk dikkatimi 15.6" ve 17.3" ekran boyutları çekti. Her ikisi de IPS olsa da daha büyük ekran hedefliyorsanız tek seçenek var gibi. Gerekirse monitör veya TV görüntü aktarıp oyun oynarım diyorsanız onu bilemem. Her iki sistem de yakın performanslar sergiler gibi geliyor bana. Oyundan oyuna değişecektir, birbirlerini performans olarak geçtikleri oyunlar olur. Çünkü DLSS sürümünden ve oyun güncelliğinden kaynaklı farklar olacak. Şahsen karar verecek olsam monitörü büyük olanı seçerdim. Sizin önceliğiniz nedir, ona göre bakın beğenin derim.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri