RTX 4060 Mobil Ekran Kartımın GPU Kullanımı Anlık Artıyor

yagizyoncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhabalar rtx 4060 120w mobil ekran kartlı bir laptopum var riskli bir program indirdim virüs girdiğini düşünüp formatladım şuan laptop temiz ama ekran kartı kullanımım ara ara %60 gibi seviyelere anlık çıkıyor önceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmedim hiç ama normal midir veya çözümü var mıdır

bir de eklemek istiyorum virüs girdiği bir senaryoda formattan sonra virüs kalma ihtimali var mıdır (ssd nin tüm bölümlerini siliyorum)

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
merhabalar rtx 4060 120w mobil ekran kartlı bir laptopum var riskli bir program indirdim virüs girdiğini düşünüp formatladım şuan laptop temiz ama ekran kartı kullanımım ara ara %60 gibi seviyelere anlık çıkıyor önceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmedim hiç ama normal midir veya çözümü var mıdır

bir de eklemek istiyorum virüs girdiği bir senaryoda formattan sonra virüs kalma ihtimali var mıdır (ssd nin tüm bölümlerini siliyorum)
lively wallpaper ve tb gibi programlar kullanıyormusun bu programlar ekran kartı kullanımı yükseltir bendede 120 w 4060 var genelde hep 0 olarak gösteriyor bahsettiğim programlar apu ekran kartımı kullanıyor açıkça çoğu uygulamanın yükünü apu ekran kartım kullanıyor 4060 gerekmedikçe kullanmıyor kendisini bende sistem boştayken falan %60 kullanma gibi sorunlar yok hep 0
1729680590477.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri