Windforce için normal geldi daha da artar yaza iyice girince. Seni hatırlıyorum sanki windforce kötü demiştim inatla bana savunmuştunArkadaşlar ilk 4-5 ay 69 dereceyi geçmedi son 1 aydır böyle nasıl düzelteceğim yardımcı olursanız sevinirim odam soğuk kasamın önü mesh
Ekli dosyayı görüntüle 33263Ekli dosyayı görüntüle 33262
evet iyiydi normalde zaten konu da yazıyor burada zaten konumuz kötü veya iyi değil anlamıyorum konuyu oraya çekince ne olacak benim işime yarayan bir şey değil şu andaWindforce için normal geldi daha da artar yaza iyice girince. Seni hatırlıyorum sanki windforce kötü demiştim inatla bana savunmuştun![]()
öyle zaten windforce lar yapacak birşey yok malesefevet iyiydi normalde zaten konu da yazıyor burada zaten konumuz kötü veya iyi değil anlamıyorum konuyu oraya çekince ne olacak benim işime yarayan bir şey değil şu andaiyiydi ama 5 ay sonra bumladı dediğiniz gibi
![]()
Havalar ısınmaya baladı sebebi bu yani 5 ay önce kış ayındaydıkevet iyiydi normalde zaten konu da yazıyor burada zaten konumuz kötü veya iyi değil anlamıyorum konuyu oraya çekince ne olacak benim işime yarayan bir şey değil şu andaiyiydi ama 5 ay sonra bumladı dediğiniz gibi
![]()
sorun teşkil eder mi böyle kullansam?öyle zaten windforce lar yapacak birşey yok malesef
sorun oluır mu ki böyle kullansam bilemedim şimdi kötü bir yanı var mı?Havalar ısınmaya baladı sebebi bu yani 5 ay önce kış ayındaydık