monitor butceniz nedirbunu düşünmemiştim . haklısınız
monitor butceniz nedirbunu düşünmemiştim . haklısınız
aralarında ki fiyat farkından dolayı pek sıcak bakmıyordum açıkçası . 2-3k bile artınca bütçe sınırımı aşıyor ve az önce üstüne de 2k çözünürlüklü monitör eklendi .sen bence 12 500f yap yine darbogaz olur ama cok sıkıntı cekmezsin işi şansa bırakma
https://www.teknosa.com/viewsonic-v...021252?utm_source=cimri&utm_medium=comparison oneririm bunu alırsan degiştirmeye gerek kalmazaralarında ki fiyat farkından dolayı pek sıcak bakmıyordum açıkçası . 2-3k bile artınca bütçe sınırımı aşıyor ve az önce üstüne de 2k çözünürlüklü monitör eklendi .
sen bilirsin monitorde alabılırsınya da 4060'ın duyurlamsını mı beklesem ;
monitör alırım kafam rahat olur . yardımlarınız için çok teşekkür ederim .sen bilirsin monitorde alabılırsın
karar vermene vesile olduysam ne mutlu bana hayırlı olsun bu aradamonitör alırım kafam rahat olur . yardımlarınız için çok teşekkür ederim .
sağol kral . daha iyileri senin olsun .karar vermene vesile olduysam ne mutlu bana hayırlı olsun bu arada
Ayn ama pahalıymış azBu sistem güzel
![]()
ELITE-4070Ti / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-4070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
YaniAyn ama pahalıymış az