- Tepki
- 1
Bu ikili 1080p de nasıldır üst düzel sistem toplicam yardımcı olur musunuz doslar
GuzledirBu ikili 1080p de nasıldır üst düzel sistem toplicam yardımcı olur musunuz doslar![]()
Alaymi ettiniz analamadm yani PC hakkinda çok bilgisi olmayanlar buraya yardım amaçlı geliyor bende ondan geldim drop falan yermiyim manasında demiştimhocam 1080p biraz zor rahat oynaman için 720p tavsiyem olucakdır![]()
bahsettiğiniz işlemciyi 4090 a ile kullanıyorlar hocam ne darboğazıAlaymi ettiniz analamadm yani PC hakkinda çok bilgisi olmayanlar buraya yardım amaçlı geliyor bende ondan geldim drop falan yermiyim manasında demiştim
Çok abartı olur herslde. O işlemci öyle dediğinize göre 4090 la kullanılıyorsa 4070 4060 a göre performansi fiyatına degermi yani 4070ti almama gerek varmıhe ciddi manedamı dedinizhocam kusura bakmayın geyik amaçlı sanmıştım
Bütçem 80 bine kadar varda 4070 toplicam sanırım 4070 e darboğaz yapmicak hangi işlemci var ddr 5hocam isterseniz bütçenizi belirtin ona göre arkadaşlarla yardımcı olalım